Mancare pentru caini dillie

Hrana pentru câini Dilly aparține clasei economice. Producătorul și site-ul oficial oferă cumpărătorului o cantitate minimă de informații utile. Să evidențiem principalele avantaje și dezavantaje ale furajelor Dilly.

Producător și site-ul oficial

Senzațiile duble apar imediat, deoarece producătorul și site-ul oficial (https://azpaley.ru/) poartă numele CJSC Aleiskzernoprodukt numit după S.N. Starovoitov. Studiind informațiile despre producător, se poate ajunge la concluzia evidentă - principalele capacități ale plantei sunt departe de a fi direcționate către producția de hrană pentru animale..

Să mergem în ordine. Exploatația este un complex mare de prelucrare a cerealelor. Ciclul de producție de la primirea cerealelor la ambalarea produselor finite. Unitățile de producție au sediul în Rusia și reprezintă șapte fabrici care operează în următoarele zone:

• Prelucrarea grâului
• Prepararea grișului și făinii
• Prepararea pastelor
• Prelucrarea ovăzului.
• Producerea diferitelor cereale.
• Producția de ulei de floarea-soarelui.
• Producția de furaje compuse pentru animalele de fermă.

Un atelier a fost rezervat pentru hrana animalelor, care funcționează din 2004. Echipamentul respectă standardele europene. În plus față de magazinul de furaje, întreprinderea are și un magazin de producere a sacilor și propriul laborator. Mă bucur că compania oferă un ciclu complet de producție a furajelor, inclusiv depozitarea. Unitățile de producție de această scară reduc probabilitatea de a cumpăra furaje vechi sau expirate.

Gama de alimente Dilly

Producătorul prezintă gama de alimente Dilly ca un aliment complet, echilibrat și variat pentru câini. Producătorul garantează că alimentele satisfac nevoile nutriționale și fiziologice ale animalelor de companie.

Notă! Calitatea hranei lui Dilly este verificată de un laborator intern. Pur și simplu, compoziția și performanța garantată sunt cel mai probabil „înfrumusețate”.

Pentru câinii adulți

Mâncărurile pentru câini adulți sunt prezentate în patru variante dietetice:

 • Gulaș de vită cu legume - vom analiza în detaliu mai jos.
 • Tocană de pui cu orez - producătorul constată că puiul care este utilizat pentru producerea furajelor provine din propria fermă de păsări. Orezul este un bob unic care conține o cantitate nominală de gluten.
 • Ficatul cu fulgi de ovăz - hrană pe bază de ficat de vită, care este o sursă bogată de proteine, oligoelemente și vitamine.
 • Pește și orez - alimente pentru câini cu digestie sensibilă.

Sortimentul este destul de îngust și limitat, dar pentru clasa economică, aceasta este norma. Cât de mult corespund beneficiile declarate adevărului, putem afla examinând în detaliu compoziția furajelor.

Pentru câinii adulți de rase mici

Mâncarea albă pentru câinii adulți de rasă mică este concepută pentru a satisface nevoile animalelor cu un metabolism rapid, cel puțin producătorul menționează acest lucru în prezentare. Naturalitatea este numită principalul avantaj al furajului.. Judecând după prezentare, hrana pentru câinii adulți ar trebui să sprijine funcționarea sistemului imunitar, a proceselor metabolice și a tractului digestiv..

Pentru pui

Hrana lui Dilly pentru pui este dezvoltată ținând seama de nevoile voalate ale unui organism în creștere. Producătorul se asigură că hrana este echilibrată și conține cantitatea optimă de nutrienți esențiali.

Pentru puii de rasă mare

Dilly Large Breed Puppy Food conține produse din carne naturale. De fapt, pentru puii de talie mare, este extrem de important să aveți proteine ​​crescute și calorii reduse. Sănătatea unui câine tânăr depinde în mod direct de greutatea acestuia..

Important! Excesul de greutate la o vârstă fragedă duce la formarea necorespunzătoare a mușchiului cardiac și a articulațiilor.

Pentru câinii activi

Hrana lui Dilly pentru câinii activi este formulată ținând seama de necesitățile crescute de energie. Dieta este destinată câinilor care au suferit stres sau care se confruntă adesea cu acesta, animalelor de serviciu și de serviciu. O examinare detaliată a compoziției, se dovedește că conținutul de calorii al furajelor este supraestimat din cauza conținutului de cereale.

Compoziția furajelor Dilli

Să analizăm compoziția alimentelor lui Dilly folosind exemplul dietei zilnice „Gulaș de vită cu legume” pentru câinii adulți de toate rasele. Producătorul nu oferă avantaje specifice furajului.

 • Grâul este una dintre cele mai nereușite cereale din furaje (doar porumbul este mai rău). Grâul este bogat în gluten și calorii. Beneficiile grâului pentru oameni sunt controversate, iar câinii absoarbe cu greu această cereală. Grâul poate provoca indigestie, flatulență, creștere în greutate.
 • Făina de ovăz este o sursă de calorii și oligoelemente. Conform formulării, furajul conține ovăz zdrobit (nu fulgi), deci aceasta nu este cea mai proastă opțiune.
 • Germeni de grâu - acest termen este înțeles ca grâul încolțit sau miezul bobului. Grâul încolțit este foarte util, dar scump, astfel încât utilizarea sa în hrana din clasa economică poate fi exclusă. Miezul boabelor coapte este o sursă de amidon, care are un conținut ridicat de calorii.

Surse proteină:

 • Hrana pentru animale de origine animală (carne) Este o formulare foarte duală. Făina de carne și oase este considerată un produs controversat în hrana animalelor. Motivul principal al îndoielii este că calitatea făinii este împărțită în trei clase. Clasa superioară este bună pentru câini, clasa inferioară este periculoasă. Întrucât sintagma „origine animală” din compoziție, cel mai probabil, vorbim despre un aditiv furajer compus, care este utilizat pe scară largă pentru hrănirea animalelor de fermă.
 • Produse din carne - o formulare ciudată care duce la anumite concluzii. Compoziția furajelor, în cel mai bun caz, include subproduse, dar mai probabil - deșeuri. Deoarece producătorul are propria producție de pui, cel mai probabil, pielea, grăsimile, labele, ghearele, ciocurile sunt incluse în furaje ca produse din carne..
 • Faina de soia - o sursă de proteine ​​vegetale. Practic, un scurt este un deșeu care provine din producția de unt. Nu se crede că câinii digeră soia.

Ingrediente suplimentare:

 • Ulei de floarea soarelui - o sursă de grăsimi vegetale și vitamine.
 • Glutenul de porumb este un pansament de top și una dintre cele mai nereușite surse de proteine ​​vegetale.
 • Morcovii sunt o sursă de fibre grosiere.
 • Grăsimi animale - formulare neclară, referindu-se cel mai probabil la grăsimea de pui, care, atunci când este bine conservată, servește ca sursă de acizi grași și aminoacizi.

Aditivi:

 • Vitamine: A, E, D3, K3, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B12, H.
 • Oligoelemente: Mg, Fe, Zn, Mn, Cu, J, Se.

Este evident că listarea vitaminelor și mineralelor este absolut neinformativă..

Notă! Pentru a înțelege cât de complet este un supliment de vitamine, trebuie să înțelegeți raportul cantitativ al substanțelor.

Pentru a analiza indicatorii garantați, ca bază de comparație, luăm normele general acceptate pentru hrana clasei economice:

 • Proteine ​​22% - cu o rată de 20%.
 • Grăsime 13% - la o rată de 11.
 • Fibre (fibre) 3% - cu o rată de 2.
 • Umiditate de până la 8% - cu o rată de până la 15%.
 • Conținut caloric 350 kcal la 100 g cu o rată de până la 300 kcal la 100 g.

După cum puteți vedea, performanța garantată corespunde standardelor general acceptate. Cu toate acestea, nu vă amăgiți, cu compoziția „vegetală”, principalul factor nu este conținutul de nutrienți din furaje, ci asimilarea lor.

Avantajele și dezavantajele furajelor Dilly

Având în vedere compoziția, putem evidenția avantajele și dezavantajele furajelor Dilli.

Să începem cu beneficiile:

 • Preț comparativ competitiv.
 • Respectarea indicatorilor garantați cu standarde general acceptate.

Dezavantaje:

 • Principalele incidente ale compoziției nu sunt indicate în mod clar „Produse din carne”, „Grăsimi animale” etc..
 • Majoritatea proteinelor din furaje sunt de origine vegetală.
 • Conține soia și porumb pe care câinii nu le pot absorbi.
 • Aproape neobișnuit.

Este demn de remarcat faptul că în compoziția tuturor furajelor este indicat: "se utilizează un conservant și un antioxidant permis pentru utilizare în Federația Rusă" Ce tip de conservanți sunt în discuție este necunoscut. Rămâne un mister și unde sunt rezolvate.

Este interesant! Un exemplu simplu, conservarea cu sare este permisă în industria alimentară, dar această abordare a fabricării furajelor este o cale directă către urolitiază..

Antioxidanții ar trebui să încetinească procesul de îmbătrânire a corpului și să susțină procesele metabolice. Cu toate acestea, puțini oameni știu că printre antioxidanții aprobați există multe „E-nis” periculoase..

Concluzii despre feedul lui Dilly

Concluziile despre feed-ul lui Dilly sunt discutabile. Cu performanțe garantate, compoziția și calitatea furajelor lasă mult de dorit. Confuz de lipsa completă de recenzii despre mâncarea lui Dilly în rețea. Cel mai probabil, cumpărătorii nu au încredere în producția non-core. Dacă credeți că mâncarea Dilly este potrivită pentru animalul dvs. de companie, cel mai bine este să vă consultați medicul veterinar sau să căutați o alternativă premium..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Mancare pentru caini dillie