Animale prinse în flagrant

Ori de câte ori îți găsești Barsik-ul în mijlocul mizerie pe care a creat-o, este imposibil să te enervezi pe el. Animalele nu înțeleg că acțiunile lor sunt un comportament rău, așa că țipatul la ele este inutil. Mai bine să faceți doar o fotografie a ceea ce au făcut și să o postați pe internet..

Mănâncă înainte să o iei

Această pisică tricolor a fost atât de dornică să-și recreeze scena preferată din Disney`s Lady and the Tramp, încât nu a așteptat ca partenerul ei să prindă celălalt capăt al tăiței și s-a năpustit asupra spaghetelor..

Cappuccino sau latte

Cum vă puteți bucura de o ceașcă de cafea când porumbeii se comportă ca și cum fiecare pahar ar fi propria toaletă? Acest bătăuș cu pene se îndreaptă mai bine pentru o băutură nouă!

Vals de câine

Odată ce inspirația prinde acest dalmațian, muzica nu poate fi oprită! Toată noaptea va cânta și va urla melodii, lăsând spiritul muzicii să-l domine complet. Treci, Billy Joel, e un nou pianist în oraș!

Cat asistent

După o examinare amănunțită a pacientului în acest cabinet, medicul transferă rezultatele asistentului său - pisica. Le va studia, va dormi pe ele și, când se va trezi, va diagnostica.

Arc la modă

Când proprietarul nu era acasă, o fashionistă s-a trezit în această frumoasă doamnă. A făcut o rochie minunată din pătura preferată a proprietarului! Evident, câinele din fundal este foarte gelos, pentru că nu are haine atât de elegante..

Dispersa

Nicio seară de jocuri de societate nu este completă fără o pisică curioasă care vine pe terenul de joc și pune capăt întregului joc. Cel care conduce când vine pisica și distruge totul este automat câștigătorul..

Îmi pare rău că nu voi mai fi

Uite, cineva a fost prins! El a vrut doar să-și ia osul, dar a intrat în comerțul ilegal cu furaje de contrabandă. Acum va trebui să plătească pentru crima sa. Uneori viața poate fi foarte dură.

Loc cald

După o zi lungă de muncă, acest angajat a decis că o fotocopiator este locul perfect pentru a face un pui de somn. Sperăm că nu și-a trimis accidental coada de cal clienților companiei.!

Duș confortabil

De ce să fugi prin iarbă în soarele arzător când poți trage un stropitor în casa ta prin ușa unui câine? De asemenea, vă puteți aduce jucăriile acolo unde există aer condiționat.

Și iubesc florile

Fără grădinărit în timp ce această pisică este în jur. Dar cel puțin se odihnește și nu mușcă frunzele ... Cel puțin când este fotografiată.

Nimeni nu trece

Acest câine arată ca un paznic la intrarea în cel mai la modă club de câini din tot orașul - și se va asigura că nu intră câini minori! Mongrels este mai bine să pregătească hârtiile dacă doresc să intre și să se bucure de luxul acestei bucătării de lux.

Ce ai la micul dejun

În timp ce unor animale li se interzice să iasă afară, asta nu înseamnă că nu își pot face prieteni noi. Se pare că în fiecare dimineață aceste case sunt vizitate de mai multe creaturi curioase care vor să ia micul dejun.!

Oh, și va lovi pe cineva

De ce ar privi cineva păsările prin jumătatea inferioară deschisă a ferestrei, când partea de sus este plină de jaluzele zgomotoase, care sunt atât de distractive de jucat? Acest tip nebun trebuie să urmărească un spectacol al dracului de păsări drăguț.

A învățat zen

Cel mai bun mod de a petrece timpul la soare este să dormiți pe o saltea gonflabilă în piscină. Sperăm că nimeni nu rupe acest moment de adevărat zen.

Inamicul va fi învins

Proprietarul acestei pisici a cumpărat o sticlă de pulverizare pentru a o opri sări pe mobilă. Conform ideii proprietarului, pisica ar fi trebuit să se teamă de această sticlă de apă. Dar, într-adevăr, acest pulverizator ar trebui să se teamă de pisică!

Nu sunt eu

Pentru a ieși din această mizerie, pisica va avea nevoie de mai mult decât acel aspect inocent care spune: „Cine a făcut asta? Eu? Nu am făcut-o ". Se pare că a câștigat bătălia epică cu rola de hârtie igienică și acum vrea ca toată lumea să aprecieze victoria ei.

Complici

Potrivit proprietarului acestor animale de companie, pisica lor a învățat să deschidă o cutie de delicatese, iar câinele se comportă de parcă nu ar observa furtul. Această pisică are o mare datorie față de câine pentru tăcerea sa..

Autograf al maestrului

Cineva a petrecut mult timp aranjând aceste găluște atât de îngrijit, apoi a găsit o amprentă labe pe ele. Să nu arătăm cu degetul, dar se pare că un criminal aruncă o privire pe ușă.

Unde vreau, stau acolo

Se părea că așezarea pe o pernă moale era mult mai confortabilă decât a sta pe o cutie de lemn dedesubt. Cum ar putea această pisică să mute singur un obiect atât de mare? Există ceva suspect în acest sens ...

Dacă este complet insuportabil

Acest copil a confundat alimentatorul pentru câini cu toaleta lui! Sperăm că câinele nu știe despre asta. Când trebuie să mergi la toaletă, trebuie. Dar nu la micul dejun al cuiva.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Animale prinse în flagrant