Crescătorul a scăpat de cățeluș datorită dimensiunilor sale mari

Crescătorul a decis să scape de un cățeluș care nu respecta standardele de rasă și l-a predat la un adăpost. Katie din New York a văzut poze cu câinele și l-a dus la ea, dându-i un nou nume - Bartram.

Mulți oameni apreciază câinii pentru loialitatea, prietenia și multe alte calități. Cu toate acestea, există oameni care îi văd doar ca pe o oportunitate pentru câștiguri bune..

În Oklahoma, un crescător pomeranian nu a reușit să vândă un cățeluș pe nume Jasper. Câinele era destul de mare pentru vârsta sa, care nu îndeplinea standardele obișnuite de rasă.

Câinele a fost transferat la un adăpost pentru animale. După cum știți, sunt deseori eutanasiați acolo, dacă în câteva săptămâni nu este găsit un nou proprietar și animalul nu este luat.

La câteva zile după ce Jasper a fost internat în adăpost, muncitorii au postat imagini cu cățelușul pe rețelele de socializare..

La o plimbare

Au fost văzuți de proprietarul galeriei de artă Katie Grayson. Fata s-a îndrăgostit imediat de cățeluș și a parcurs un drum lung de la New York la Tulsa pentru a deveni prietenul lui Jasper și a-i oferi o nouă casă.

Katie a decis să-și numească animalul de companie Bartram și, de asemenea, a creat pentru el o pagină de Instagram, la care s-au abonat peste 235 de mii de persoane. De cele mai multe ori câinele îl petrece în studioul de artă al lui Katy. Îi place să salute vizitatorii care sunt imediat fascinați de el..

Mulți oameni cred că Bartram este foarte asemănător cu un pui de urs. Câinelui îi place, de asemenea, să călătorească, așezat într-o pungă. Mulți oameni îl confundă cu o jucărie moale mare și sunt uimiți dacă începe să se miște. Câinele are o haină foarte groasă, datorită căreia nu îngheață iarna. Iar vara, Katie o taie, lăsând doar capul pufos.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Crescătorul a scăpat de cățeluș datorită dimensiunilor sale mari