Animale de companie regale

Politicienii și membrii familiei țin adesea animale la instanțele care devin la fel de faimoase ca stăpânii lor. Unele dintre aceste animale de companie primesc imagini în moneda națională, altele stabilesc tendințe în moda animalelor de companie, iar altele devin participanți la negocierile de afaceri..

Britannia

Cele mai faimoase animale de companie sunt Welsh Corgi Pembroke din Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. În timpul domniei sale, a avut peste 30 de câini..

Corgi Elisabeta a II-a

În 2002, la aniversarea Elisabeta a II-a, a fost emisă o monedă cu imaginea unui corgi.

Monedă Corgi

Acum îi mai rămân 2 dorgis (o cruce între un corgi și un teckel).

Dorgi al reginei Elisabeta

Dar și alte animale de companie locuiesc la curte. De exemplu, William și Catherine, ducele și ducesa de Cambridge, dețin un Cocker Spaniel Luppo negru. Câinele a devenit eroul cărții „Aventurile câinelui regal” de Aby King, publicată de Hodder.

Luppo Cocker Spaniel

Și Meghan Markle, ducesa de Sussex, ține un beagle pe nume Guy.

Beagle Meghan Markle

De asemenea, avea un mestizaj al unui labrador și al unui cioban german - Bogard. Dar a trebuit să fie lăsat cu prietenii în timpul mutării lui Megan în Anglia, deoarece câinele era deja prea bătrân pentru a rezista mutării într-o nouă casă..

Beagle și mestizaj labrador

Norvegia

Wolfspitz a trăit cu dinastia regală norvegiană din 1970 de mult timp. Primul dintre câini a fost chiar onorat să fie imprimat pe pânza „Regele și câinele său”.

Wolfspitz

Și mai târziu, prințul moștenitor al Norvegiei Haakon și soția sa Mette-Marit au făcut un prieten cu patru picioare al rasei Labradoodle numit Milli-Cocoa.

Labradoodle

Câinele a devenit un animal de companie preferat al întregii familii.

Labradoodle Mili-Cacao cu pui

Belgia

Regele pensionar Albert și soția sa Paola au un tovarăș fidel pentru Jack Russell Terrier Pikki.

Jack Russell Terrier Pikki

Olanda

Regele Willem-Alexander și regina Maxima au adus Labradors Skipper și Nala. Fiicele lor se joacă adesea cu acești câini în vacanță..

Familia regală a Olandei și Labradorii lor

Nala a fost numit după celebrul desen animat „Regele Leu”.

Labrador Nala

Tailanda

Conducătorul Thailandei, Bhumip Adulyadet, avea un câine numit Tongdaeng, al cărui nume tradus din thailandez înseamnă „cupru”. El a fost un mongrel, dar regele l-a iubit foarte mult și chiar i-a dedicat cartea „Istoria Tongdaeng”..

Câine Tongdaeng

În 2016, Maha Vachiralongkorn a venit la putere în această țară. Primul pudel, Fu-Fu-ul său preferat, a trăit 17 ani. Proprietarul l-a îmbrăcat într-un costum formal și i-a permis să participe la recepțiile de stat. Monarhul are acum un nou animal de companie - Phi-Phi.

Caniche fi-fi

Monaco

În acest principat, prințesa Carolina de Monaco a trăit mult timp cu 3 teckel, a apărut adesea cu ei și a pozat pentru reviste și resurse de internet.

Prințesa Carolina și teckelii

Recent a primit un buldog francez pe nume Romeo..

Carolina și Buldogul

Monarhii moderni au adesea animale de companie, deoarece, în ritmul lor de viață și preocupările regale, au nevoie și de un prieten devotat, care va fi fericit să se odihnească și să se joace împreună..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Animale de companie regale