Rase de câini pentru copii cu descriere și fotografie

Câine pentru bebelușPână în prezent, Asociația Internațională a Manipulatorilor de Câini a recunoscut peste 400 rase de câini, de aceea este atât de greu să alegi câini, care ar putea deveni un prieten foarte bun și loial pentru copiii tăi. Ca să poți alege cel mai bun câine, vă sugerăm să vă familiarizați cu descrierea unora pietre, care ți s-ar potrivi.

Cerințe primare

Cât de des auzim cererile unui copil de a obține un câine! Dacă decideți să vă mulțumiți copilul, atunci trebuie să luați în serios alegerea unui nou membru al familiei. Manipulatorii experimentați de câini consideră că o rasă mică este potrivită pentru copiii de 7-13 ani, cum ar fi pudel, chihuahua, Toy Terrier, lapdog.

Știați? În Colorado, în 2007, un câine pe nume Zoe a salvat un copil de un an dintr-o mușcătură de șarpe. Copilul se juca neglijent pe stradă când reptila a decis să-l atace. Dar chihuahua și-a expus corpul la mușcătură. Ulterior, animalul a fost salvat datorită eforturilor medicului veterinar..

Cu toate acestea, nu ar trebui să alegeți un animal care este prea mic, deoarece de multe ori copilul cochetează și uită de fragilitatea cățelușului. Pentru copiii mai mari este potrivit un câine mai mare rase. Principalul lucru este că un nou prieten de familie aduce bucurie și nu agresiv. De asemenea, haina câinelui nu trebuie să provoace alergii Copilul are. De asemenea, trebuie amintit că, indiferent de rasă, animalul de companie necesită regulat plecând, prin urmare, nu va fi de prisos să informați gospodăria despre acest lucru.Câine pentru bebeluș

Cele mai bune rase

Atunci când alegeți un câine, trebuie să vă ghidați nu numai după obiectivele stabilirii animalului, ci și de sentimentele și preferințele dumneavoastră. Deci, dacă locuiți în apropiere apartament, și chiar vrei să-ți iei un animal de companie, atunci ar trebui să cauți un câine mic. În condițiile moderne de dezvoltare, există un număr mare de astfel de mini-câini. Toate diferă unele de altele atât în ​​exterior, cât și în caracter, de aceea este necesar să se studieze cu atenție nuanțele temperamentului și conținutului lor..

Cu toate acestea, nu toți iubitorii de câini preferă rasele mici. Printre reprezentanții raselor mai mari, există și câini care se înțeleg ușor cu copiii, precum Golden Retriever, Labrador Retriever, Collie, Irish Setter, Dalmatian, English Pointer și alții..

Înțelegeți-vă bine cu copiii Newfoundland, Sfântul Bernard, samoyed, ciobanesc elvetian alb, Buldog francez, Vizsla maghiară, spaniel, grifon belgian, Sealyham Terrier.

Labrador

Acest câine este unul dintre cel mai amabil. Nu numai că iubește copiii, ci și se înțelege bine pisici, hamsteri și alte specii de animale care locuiesc cu ea în același apartament.LabradorLabrador este un vânătoare un fel de câine crescut în Marea Britanie. Înălțimea câinelui la greabăn atinge 61 cm, greutatea - până la 42 kg. Ea are jucăuş caracter și îi place să înoate și să alerge. Un astfel de câine activ nu te va plictisi..

Știați? În Florida, departamentul de poliție avea un golden retriever pe nume Trepp. În timpul carierei sale, a reușit să rețină aproximativ 100 de infractori și să descopere droguri în valoare de 63 de milioane de dolari. Într-o zi câinelui i s-a dat sarcina de a găsi 10 saci de droguri ascunși anterior. Retriever-ul a făcut față acestuia, în timp ce a găsit încă o pungă decât a fost comandată.

Deoarece animalul găsește cu ușurință un limbaj comun cu oamenii în general și cu copiii în special, este folosit pentru a lucra cu autiști. Retrieverul este capabil nu numai să se calmeze, ci și să-și protejeze proprietarul și întreaga familie.. Îngrijire căci animalul nu va aduce prea multe necazuri. Este necesar să îl scăldați periodic și să îl pieptănați și, de asemenea, să nu uitați de un echilibru nutriție, deoarece un câine are nevoie de calorii și vitamine.

Câinii au fost prieteni și asistenți umani din cele mai vechi timpuri. ei pasca turmele, servi în poliție și ajuta orbii.

Labrador Retriever

Labrador Retriever este o rasă foarte mobilă și energică. Este capabil să se joace cu copilul pentru o lungă perioadă de timp. Înălțimea sa la greabăn atinge 57 cm, greutatea - până la 40 kg. Deoarece animalul este predispus la un set de calorii suplimentare, trebuie să urmați dieta corectă. nutriție. Îngrijirea părului se poate face nu mai mult de câteva ori pe săptămână. Deci, trebuie spălat și pieptene. În plus, câinele are nevoie de plimbări zilnice în aer curat..Labrador

Beagle

Această rasă este foarte potrivită pentru a locui într-un apartament. Are o dimensiune medie: înălțime - 40 cm la greabăn, greutate - 9-11 kg. Câinele este bun companion atât pentru copii, cât și pentru adulți. Având un afectuos și drăguț temperament, se poate juca cu copii toată ziua.

Important! Chiar și o cantitate mică de struguri și stafide poate duce la insuficiență renală. De asemenea, nu trebuie să hrăniți câinele cu ciocolată, nuci, ceapă, conservanți și alte alimente care îi sunt dăunătoare..

Animalul are un foarte tare și sonor lătrând. Deci, reacționează foarte activ la sunetul soneriei. În plus, beagle-ul adulmecă adesea la urmele altor persoane pe stradă și, fiind purtat excesiv de această activitate, se poate pierde, prin urmare trebuie să fie umblat cu lesa.Beagle

West Highland White Terrier

Gândindu-vă la întrebarea ce câine este mai bine să aveți în apartamentul dvs., ar trebui să acordați atenție rasei West Highland White Terrier. Acesta este un câine alb mic, cu ochi negri și nas, greutatea sa nu depășește 10 kg, înălțimea sa este de 28 cm. Fiind foarte vesel și amabil, este perfect pentru un copil.

Îngrijirea acestei rase nu este atât de ușoară. Trebuie să fie scăldată de mai multe ori pe săptămână, precum și îngrijită. De asemenea, ar trebui să ai grijă de alimente și sănătatea animalelor.West Highland White Terrier

Collie

Collie este una dintre cele mai inteligente și loiale rase. Ea se împrumută bine Instruire și poate deveni un bun prieten pentru o persoană de orice vârstă. Câinele cântărește 32 kg și are un strat gros, prin urmare, atunci când aveți grijă de animal, trebuie să îi acordați o atenție specială. Deci, trebuie spălat și pieptănat în mod regulat, evitând apariția de încurcături..Collie

Welsh corgi

Aceasta este o rasă mică de aproximativ 30 cm înălțime și cântărind până la 14 kg. Pentru ea, procesul de socializare timpurie este extrem de important, astfel încât cumpărarea unui corgi la vârsta de 3-4 luni vă va permite să creșteți un câine în felul în care aveți nevoie. Ea tinde să latre din orice motiv, dar, având în vedere învățarea ușoară a rasei, puteți învăța animalul să tacă din timp.

Important! Pentru că Welsh Corgi arată agresivitate față de pisici, nu păstrați animale conflictuale în aceeași cameră cu copilul.

În îngrijire, această rasă nu provoacă mari probleme. Fiind destul de curat, Welsh Corgi necesită scăldat nu mai mult de 2-3 luni. Dar, deoarece acestea sunt predispuse la supraalimentare, este necesar să se stabilească o dietă clară. nutriție, pentru a preveni obezitatea.Dtkmi-rjhub

Setter irlandez

Alături de rezistență și atletism, acest lucru rasă combină, de asemenea, ușurința și eleganța. Având dimensiuni destul de mari (greutate - până la 34 kg, înălțime - până la 70 cm) și păr lung, este mai potrivit pentru a locui într-o casă privată și nu într-un apartament.

Cu un psihic stabil și un temperament amabil, această rasă iubește să petreacă timp cu copiii, de aceea va fi un mare plus pentru familie. În plus, animalul are nevoie de joacă regulată în aer liber și, prin urmare, se potrivește perfect într-un picnic de familie..Setter irlandez

Bichon Frise

Acesta este un câine mic, oarecum amintește de pudel. Are dimensiuni miniaturale, și anume, înălțime - până la 30 cm, greutate - până la 5 kg. Este un animal de companie destul de ascultător și rareori prezintă agresivitate, de aceea este potrivit pentru o familie cu copii.

Important! Rasă bichon frize este necesar să alocați mult timp, deoarece câinele este greu de suportat separarea de proprietar și singurătate.

O caracteristică pozitivă a rasei este că practic nu se varsă, dar acest lucru nu înseamnă că câinele nu necesită îngrijire. Datorită stratului lung și gros, acesta trebuie periat zilnic și periodic tunde.Bichon Frise

Dalmată

Dalmați poate atinge 64 cm înălțime și 32 kg în greutate. Având o culoare extraordinară, sunt capabili să intereseze copiii care iubesc jocul contrastelor. În plus, având o dispoziție amabilă și un caracter jucăuș, animalul de companie va deveni un bun prieten pentru fiecare membru al familiei. Are o minte și o memorie excepționale și, prin urmare, este capabil să memoreze nu numai comenzile de antrenament, ci și anumite evenimente.Dalmată

English Pointer

Câinele este destul de mare: înălțime - până la 69 cm, greutate - până la 30 kg. Are o haină scurtă groasă, care nu necesită o atenție excesivă în îngrijire. în afară de, indicator se înțelege bine cu copiii și îi iartă trăgând de urechi și țipând. Mai mult, este capabil să-l calmeze pe bebeluș sau să-l atragă în joc pentru o lungă perioadă de timp..English Pointer

Câine și bebeluș: sfaturi practice

Înainte de a obține un animal de companie, verificați dacă membrii familiei dvs. sunt alergici la părul animalelor de companie. Apoi, trebuie să vă decideți asupra rasei câinelui pentru a alege cel mai bun și mai fidel prieten, atât pentru copii, cât și pentru întreaga familie. De asemenea, este necesar să îi explicați copilului elementele de bază ale îngrijirii unui animal de companie și să-i insuflați un sentiment de responsabilitate pentru o ființă vie..

Important! Ar trebui efectuat la fiecare șase luni deparazitare, și să monitorizeze în mod regulat igiena animalului și a copilului. Deci, după jocuri active cu câinele pe stradă, este necesar nu numai să spălați labele câinelui, ci și să reamintiți copilului despre igiena mâinilor.

Indiferent de rasa de câine pe care o alegeți, amintiți-vă că loialitatea și ascultarea ei sunt reacția ei la îngrijorarea dvs., așa că aveți grijă de animalul dvs. și aveți grijă de el. Nu permiteți copilului dvs. să jignească animalul, să-l tragă de coadă sau să taie mustățile. Stabilind granițele comunicării sale cu câinele inițial, puteți preveni posibilele răni în viitor..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Rase de câini pentru copii cu descriere și fotografie