Caracteristici de utilizare și pături de casă pentru câini

Pătură pentru câiniDacă aveți un câine, dar nu știți cu ce se folosește o pătură pentru un patruped, atunci acest articol este pentru dvs. În el vă vom spune ce fel de dispozitiv este și vă vom învăța, de asemenea, cum să îl fabricați singur. La urma urmei, acest lucru este destul de simplu, iar beneficiile păturii sunt indubitabile.

Ce este

Pătura este o îmbrăcăminte pentru câini, similară cu o pelerină. Cinologii l-au împrumutat de la crescătorii de cai. Această îmbrăcăminte nu interferează cu câinele și nu împiedică mișcarea acestuia.

afla, de ce pantofi de câine, cum să faci un model pentru o salopetă, și cum să alegi o geantă de transport, castron pentru câini.

Păturile sunt diferite:

 • cald;
 • rezistent la apă;
 • postoperator.

Pătură pentru câini

Sunt fabricate din diverse materiale:

 • bumbac;
 • nailon;
 • blană;
 • piele bronzată.

Important! Dungile reflectorizante sunt adesea cusute pe pătură. Nu vor lăsa animalul dvs. să se piardă în întuneric și să garanteze câinelui mai multă siguranță.

Vizualizări

După cum am spus deja, păturile sunt de diferite tipuri, totul depinde de scopul lor. Să luăm în considerare fiecare separat.

Din ploaie

În ploaie, o pătură impermeabilă va ajuta la protejarea câinelui de apă. Adevărat, își lasă burtica și picioarele descoperite.

Pătură pentru câini

Un lucru similar este mai potrivit pentru mersul pe cărări asfaltice sau pe gazon. Dacă câinele dvs. preferă să meargă în parc / pădure, cumpărați o versiune mai protejată a pelerinei..

Cald

Păturile încălzite în timpul iernii vor fi relevante pentru orice rasă. Este bine dacă stratul superior este realizat dintr-un material respirabil, rezistent la vânt. Căptușelile sunt disponibile în fleece / capse.Pătură pentru câini

Vesta va proteja perfect câinele de frig, nu va interfera cu mișcarea, vă va permite să vă jefuiți pe stradă din inimă fără a îngheța.

Important! Apropo, există și pături de răcire pentru a evita supraîncălzirea. Sunt umezite cu apă rece și păstrează o temperatură de aproximativ 24-25 ° С timp de o oră..

Postoperator

După operație, aproape toți câinii se grăbesc să lingă sau să pieptene rana vindecătoare, ceea ce amenință să introducă infecție. Prin urmare, în astfel de cazuri, se recomandă să puneți o pătură postoperatorie pe animalul de companie..

Pătură pentru câini

Un bandaj sau o vesta similară este cusută din țesături ușoare, dar durabile și absorbante - chintz, bumbac, poplin, calico. Pătura postoperatorie ar trebui să se potrivească bine corpului, dar nu să apese pe cusături. Se recomandă achiziționarea unei a doua veste (înlocuitoare).

Verifică caracteristici ale estului la câini, și află, cum să faci câinii drept, și trebuie să sterilizez.

Cerințe de bază și reguli de selecție

Pătura are un design simplu, ceea ce vă permite să o achiziționați fără să încercați. Trebuie doar să cunoașteți lungimea corpului câinelui - de la gât (guler) până la baza cozii.

Vă rugăm să rețineți că hainele trebuie îndepărtate fără probleme și îmbrăcate în același mod, nu apăsați, nu interferați, nu alunecați.

Vă va fi util să știți, cum să antrenezi un câine pentru a merge la toaletă pe stradă și pe tavă

Primăvara și toamna, câinele poate răci după activități sau jocuri în aer liber. Pătura te va proteja și de asta, deoarece absoarbe transpirația, ceea ce împiedică câinele să se răcească în exces. Pentru astfel de scopuri, păturile tricotate din lână, microfibră, lână, bumbac vor fi cele mai potrivite.

Pătură pentru câini

Când cumpărați, aruncați o privire la fiabilitatea elementelor de fixare - fastex, fermoare, curele, catarame. Nu trebuie să se blocheze, să scârțâie sau să se desfacă singuri. Acordați atenție aspectului cusăturilor. Ar trebui să fiți avertizat prin fire proeminente, cusături strâmbe sau aspre, suprapuneri inutile.

Important! Adesea, Velcro este folosit pentru a-l fixa în astfel de haine. Da, este convenabil, dar în îngheț sever nu va rezista bine.

Cum să pui o pătură

Cum se pune o vesta pe un câine fără probleme:

 • O plantăm deasupra câinelui de sus.
 • Punem un guler pe capul câinelui, rotind marginile.
 • Trecem prin păturile urechilor, ridicând o labă - aceste urechi ar trebui să fie sub animalul de companie.
 • Fixăm urechile pe spate, fixăm volumul necesar cu Velcro.
 • Am pus benzi elastice pe picioarele din spate, dacă este necesar - reglați strângerea de-a lungul marginii hainelor.

Vă recomandăm să știți, cum să alegi un guler, valorifica, bot, și un castron pentru animalul tau de companie

 • În caz de vreme rea, trebuie să acoperiți urechile câinelui, să ridicați gulerul.
 • Scoatem hainele în ordine inversă: mai întâi benzile elastice de la picioarele din spate, apoi descheiem urechile păturilor de pe spate, iar la final scoatem gulerul de pe cap.

Pătură Do-it-yourself pentru câini

Nu este absolut dificil să-ți faci singur o astfel de vestă, ar exista o dorință. Acum vă vom învăța acest lucru.

Știați? Ciobanescul german Rin Tin Tin a devenit prima „vedetă de la Hollywood” printre câini. Acest câine s-a născut în 1918 și a trăit timp de 13 ani, reușind să joace în 22 de filme. Apropo, a „semnat” contracte pe cont propriu, lăsând amprenta labei.

Cum se face un model

În primul rând, măsurați spatele câinelui de la gât (guler) până la baza cozii.

Pătură pentru câini

Acum vom construi un model. Împărțiți lungimea spatelui animalului de companie cu 10 - dimensiunea laterală a pătratului va ieși pentru a proiecta modelul.

Desenați o grilă de pătrate pe o hârtie de calcat căptușită (sau o foaie în carouri). Transferați modelul peste celule în rețeaua dvs. Pentru partea de sus (spate), grila va fi formată din 7x13 pătrate.

Pătură pentru câini

Pentru partea de jos (abdomen) - 7x10 pătrate.

Pătură pentru câini

Decupează detaliile

Următorul pas este tăierea detaliilor. Faceți acest lucru cu atenție pentru a nu strica tiparele..

Vă va fi util să știți despre, care sunt motivele pentru a linge labele câinilor, de ce latra cainele și urlă, este posibil să țineți câinii și pisicile împreună, câți câini trăiesc și cum să alegi vitaminele pentru animalul tău de companie

După ce ați decupat detaliile, începeți selectarea materialului adecvat pentru viitoarea pelerină.

Proces de cusut

Instrucțiuni pas cu pas:

Transferați bucățile tăiate pe țesătură.

Pătură pentru câini

Mai întâi - pe principal, apoi - pe căptușeală. Adăugați aproximativ 1 cm pentru cotele de cusătură la fiecare margine.

Pătură pentru câini

Important! Fiecare piesă decupată este doar o jumătate din parte. Când începeți să-l transferați în material, pliați-l în jumătate și atașați o parte a modelului la pliul său, unde este indicat - „linie de pliere”.

Deschideți toate detaliile și desfășurați-le - vor ieși părți din salopetă, ca în imagine.

Pătură pentru câini

Căptușeala poate fi tăiată, astfel încât să copieze părțile principale, dar o puteți face puțin diferit (uitați-vă la fotografie).

Pătură pentru câini

Pentru a vă proteja animalul de companie de a se uda suplimentar, poate fi realizat din partea din spate a părții din spate, nu în întregime căptușeală, iar membrana. Dar acest lucru este opțional.

Aflați ce este endogamie și îngrijire, și, de asemenea, cum să alegeți clamă de păr și furminator pentru animalul tau de companie.

Pătură pentru câini

Coaseți pe partea seamănă, în timp ce lăsați găuri necusite pentru a le întoarce apoi în partea din față.

Pătură pentru câini

Coaseți detaliile spatelui de-a lungul decolteului și al părților inferioare și laterale până la serifuri (a se vedea fotografia).

Pătură pentru câini

Coaseți complet partea de burtă, lăsând o gaură de eversiune unde va fi cusută în spate.

Pătură pentru câini

Întoarceți piesele în față.

Pătură pentru câini

În plus, coaseți cusătura din partea dreaptă, în caz contrar, materialul de căptușeală poate arunca o privire de sub.

Pătură pentru câini

Aplicați cusătura feței în același mod:

 • „Spate” - de-a lungul decolteului, inferior și lateral - până la serif;
 • Coaseți „burtica” în întregime, fără a atinge doar gaura prin care ați întors-o pe dinăuntru.

Vă recomandăm să știți, la ce servesc scutecele și scutec pentru câini

Acum trebuie să coaseți ambele părți. Înainte de a face acest lucru, luați „spatele” și în zona gâtului, desfășurați cele mai înguste particule și coaseți-le din partea greșită. În imagine, linia punctată roșie indică marginile unde trebuie să fie cusătura. Apoi întoarceți decolteul și coaseți deasupra cu o linie suplimentară.

Pătură pentru câini

Coaseți detaliile. În imagini, liniile punctate indică locurile în care trebuie aplicate suturile.

Pătură pentru câini

Coaseți elastic, astfel încât pătura să nu bombeze pe burtă.

Pătură pentru câini

„Punch” butoanele de fixare sau spălați Velcro.

Pătură pentru câini

Știați? Chihuahua se nasc cu un fontanel în partea superioară a craniului. Dar odată cu vârsta, acest loc se întărește. La fel ca și copiii umani.

După cum puteți vedea, pătura este un lucru foarte bun.. Mai mult, este potrivit pentru diferite ocazii: pentru iarnă, și pentru vară, și pe timp ploios, și va deveni, de asemenea, pur și simplu îmbrăcăminte necesară pentru câinii care au fost operați. Nu puteți cumpăra doar o pătură, ci o puteți face și acasă. Și cum - ți-am spus deja. Principalul lucru nu este să vă fie frică să încercați și cu siguranță veți reuși.!

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Caracteristici de utilizare și pături de casă pentru câini