Ceară de protecție pentru labele câinilor: o listă cu cele mai bune

Labe de câini în timpul plimbărilor de iarnă sunt expuse acțiunii agresive a diferiților compuși chimici &timid - atât agenți anti-îngheț, cât și fluide nocive pentru automobile. O opțiune de protecție împotriva unor astfel de daune este ceara specială pentru labele câinilor, care se aplică pe tampoane chiar înainte de a ieși afară..

Câine pe o plimbare de iarnă

  • daune provocate de pietre ascuțite sau crustă subțire de gheață pe stratul de zăpadă;
  • arsuri la contactul cu pietre fierbinți, nisip, beton sau asfalt în căldura verii;
  • otrăvirea din substanțele chimice rămase pe labe, pe care câinele începe să le lingă imediat după o plimbare, dacă sunt spălate la momentul nepotrivit sau nu sunt suficient de bine;
  • alunecând cu riscul de întindere a șoldului și a altor articulații.

Important! Doar ceara de înaltă calitate pentru protejarea labelor câinilor este capabilă să rezolve toate aceste probleme și să ofere animalului o plimbare calmă fără disconfort și consecințe nocive. Din acest motiv, este necesar să achiziționați numai preparate cu o compoziție naturală de la producători de încredere..

Avantajul cerurilor față de alte preparate de protecție similare (unguente, creme, geluri, spray-uri) este că acestea creează o peliculă mai fiabilă, rezistentă la umiditate. Prin urmare, pentru a proteja împotriva umezelii și înghețului, ceara de labe de câine este considerată cea mai bună soluție. De asemenea, datorită filmului, contactul particulelor chimice cu pielea animalului este complet exclus..

Ceară pentru a vă proteja labele câinelui

Cum să alegi

Pe lângă aceste proprietăți benefice, ceara naturală conține componente care asigură hidratarea și nutriția pielii labelor câinelui. Multe dintre aceste medicamente au o serie de alte acțiuni importante:

  • antiinflamator
  • antiseptic
  • antibacterian
  • vindecarea ranilor
  • regenerator.

Prin urmare, în ciuda faptului că prețul cerii naturale de înaltă calitate pentru labele câinilor este de 2-3 ori mai mare decât cel al analogilor sintetici, experții recomandă achiziționarea doar a unor astfel de preparate. Doar ei vor putea oferi un efect terapeutic și protector cuprinzător și vor preveni apariția unor probleme grave de sănătate la animalul de companie, necesitând un tratament complex și uneori costisitor..

Lista celor mai bune

Pe piața internă, nu există o gamă foarte largă de ceruri de protecție pentru labe de câine. Printre acestea există mai multe tipuri de mărci europene cunoscute, dar mai multe produse de la producători autohtoni. Deoarece prețul cerurilor pentru labe ale câinilor de origine rusă este mult mai mic și, din punct de vedere al calității, nu sunt în niciun fel inferioare celor străine, în clasamentul de popularitate tocmai astfel de preparate ocupă o poziție de lider..

"Hai să mergem la o plimbare!"

Conform celor mai numeroase recenzii ale utilizatorilor, "Aida Walk!" („Astrafarm”, Rusia) este considerat cel mai bun produs zoologic de protecție cu efect terapeutic. Produsul se bazează pe grăsimi minerale, animale și vegetale, cu adaos de ulei de arbore de ceai. Cumpărați ceară pentru câini labe "Ayda Walk!" posibil la un preț de 200–245 ruble pentru un borcan de 100 ml.

Ceara pentru labe

"Gulena"

Locul al doilea în clasament este ocupat de Gulena (Api-San, Rusia). Acest agent de protecție are la bază componente grase (vaselină, lanolină), precum și parafină și ceară de albine, care creează o peliculă fiabilă la suprafață. În plus, compoziția conține tinctură de propolis și calendula, care îi conferă proprietăți medicinale. Prețul ceară labei de câine "Gulena" este în medie de 310-320 ruble la 90 de grame.

Ceară de labe

Domnul. Bruno

Ceara de protectie pentru labele cainilor Dl. Bruno este produs de compania rusă „Biogard” sub controlul Swis Laboratory Defense AG, Elveția. Se bazează pe ceară de albine cu adaos de lanolină și vaselină. În plus față de protecție, medicamentul are grijă perfect de piele și o satură cu microelemente utile. Puteți cumpăra ceara de labe a domnului Bruno pentru câini în cutii de 100 g la un preț de 200-320 ruble.

Ceara de labe Mr. Bruno

Mirele regal

„Mirele regal” („Apicenna”, Rusia) este disponibil în bețișoare, ceea ce face foarte comodă aplicarea, mai ales în afara casei. Cosmeticele din această linie sunt fabricate din ceară de albine cu uleiuri vegetale naturale și extracte. Această compoziție protejează în mod fiabil, hidratează perfect și hrănește pielea. Prețul unui băț care cântărește 70 g este de 360-550 ruble.

Royal Groom Paw Wax

Doctorul VIC

Ceară de protecție Doctor VIC ("VIC &timid - sănătatea animalelor ”, Belarus) este alcătuită din vaselină, ceară de albine și componente auxiliare. Înmoaie și hrănește, previne micro-leziunile. Puteți cumpăra un recipient cu un volum de 80 ml pentru 350-450 ruble.

Doctor VIC ceara piciorului

Paw Wax Protector

Acest produs de la faimosul brand american 8in1 este fabricat din ceară de albine cu adaos de extract de calendula, unt de shea, avocado și nucă de cocos. Are un efect de protecție și vindecare pronunțat, dar diferă la un cost mai mare - 300-350 ruble pe borcan, cântărind 49 de grame.

Paw Wax Protector

Shaws "Picioare moi"

Ceara de protecție „Labe moi” de la compania britanică Shaws Pet Products constă din parafină, silicon și vaselină, cu adaos de uleiuri naturale și extracte din plante. Proiectat pentru a proteja împotriva reactivilor, pentru a reduce alunecarea și pentru a îmbunătăți starea tampoanelor. Disponibil în borcane de 50 g, al căror cost variază între 570-720 ruble.

Ceara labei Shaws

Toate preparatele de acest tip sunt folosite prin aplicarea unui strat uniform pe tampoane de labe curate. Imediat după o plimbare, reziduurile sunt îndepărtate cu un șervețel și spălate cu apă, mai ales cu atenție între degete.

Recenzii proprietarului

Svetlana, proprietarul teckelului:

„Pentru câinele nostru, crema de ceară de protecție a devenit o adevărată mântuire. Iernile anterioare au fost chinuite în mod constant, deoarece ea refuză categoric să poarte pantofi. Anul acesta am cumpărat „Aida la plimbare!” iar starea tampoanelor s-a îmbunătățit mult ".

Irina, proprietarul spanielului de jucărie:

„Nu înțeleg recenziile extraordinare despre ceara de protecție pentru labele câinilor. Dar cum poate reduce riscul degerăturilor? Și pietrele mici străpung cu ușurință pelicula de ceară și tot ce dăunează devine sub ea. Dar, ca produs excelent de îngrijire a pielii - da, pielea de pe perne devine cu adevărat mai moale și mai sănătoasă. ".

Recenzii ale medicilor veterinari

Igor, medic veterinar cu 4 ani de experiență:

„Ceara de protecție este cel mai bun remediu pentru labele câinilor. Cu o utilizare regulată, oferă protecție fiabilă împotriva tuturor factorilor negativi, creând o peliculă densă impermeabilă pe tampoane. Vă sfătuiesc să îl folosiți tot timpul, inclusiv în căldura verii, pentru ca animalul dvs. să se simtă confortabil pe asfaltul fierbinte ".

Valeria, medic veterinar cu 9 ani de experiență:

„Recomand utilizarea amestecurilor de ceară de protecție exclusiv cu o compoziție naturală. Împreună cu protecția, acestea vor oferi efect anestezic și dezinfectant, vor accelera vindecarea rănilor și fisurilor, vor îmbunătăți regenerarea pielii și nutriția. ".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Ceară de protecție pentru labele câinilor: o listă cu cele mai bune