Belle și sebastian: ce rasă de câine

Câinii sunt foarte populari în cinematografie și adesea eroii de pe ecran devin favoriți populari. Acest lucru se datorează atmosferei emoționale speciale a acestor filme, care este creată datorită inteligenței, ingeniozității, bunătății și devotamentului animalelor. În filmul „Belle and Sebastian”, rasa câinelui - Câinele de munte din Pirinei (Pirineu sau munte mare) - corespunde pe deplin calităților specificate. Acești câini de gândire și inițiativă sunt capabili să evalueze situația și să acționeze în funcție de situație, ceea ce a fost demonstrat în film..

Istoria filmului

Belle și Sebastian &timid- este un film ușor despre prietenia dintre un băiat și un câine alb mare. Filmul se bazează pe istoria confruntării francezilor împotriva invadatorilor fascisti bazată pe viața unui mic sat de lângă granița cu Elveția. Locuitorii săi îi ajută pe evrei să se mute pe un teritoriu neocupat și, într-o astfel de operațiune, viața unei întregi familii evreiești este complet în mâinile băiatului și ale animalului său de companie. Călătoria lor spre casă în filmul despre câinele Belle este simbolică, deoarece reflectă ajutorul poporului francez evreilor în timpul ocupației..

Pe fundalul acestor evenimente istorice, se arată prietenia lui Sebastian cu frumoasa Belle și fascinanta lor călătorie prin viață. Nu există dovezi că pictura s-a bazat pe evenimente reale. Dar în munții de la granița franco-elvețiană, existau într-adevăr canale pentru retragerea evreilor din Franța ocupată de naziști în Elveția..

De asemenea, destul de des există povești de prietenie între copii și câini mari de munte, asemănătoare cu cea descrisă în filmul despre câinele „Belle and Sebastian”. În plus, există cazuri bine cunoscute de Pirinei care salvează oameni în munți..

Belle și Sebastian

Rasa de câine Belle

Câinele de munte din Pirinei, cu haina groasă albă ca zăpada și ochii inteligenți și puțin triști evocă o mulțime de emoții pozitive. În plus, astfel de animale de companie sunt foarte prietenoase, ceea ce sporește și mai mult simpatia pentru ei. Pirineii nu sunt foarte populari în Rusia, dar sunt destul de răspândiți în Europa, America și Japonia. Din acest motiv, mulți ruși nu pot stabili după ce au vizionat filmul „Belle and Sebastian” ce rasă de câine a fost filmată în el, deoarece este aproape imposibil să o întâlnești pe străzile domestice..

Rasa și-a început distribuția în întreaga lume de pe teritoriul Franței, unde reprezentanții săi au sosit mai întâi împreună cu nomazi din Spania și, cel mai probabil, au ajuns acolo din Asia. Primele dovezi documentare ale existenței câinilor de munte datează de la începutul secolului al XV-lea. Se vorbește despre utilizarea acestor câini pentru a proteja turmele din pășuni..

film despre câinele Belle și Sebastian

Creșterea câinelui de munte din Pirinei poate ajunge la 80 cm și cântărește 45-55 kg. În același timp, animalul nu arată voluminos, ci puternic și elegant. În combinație cu calitățile caracteristice ale rasei &timid - inteligență, bunătate, răbdare - devin tovarăși excelenți. Pirineii sunt calmi în privința farsei copiilor, adoră să se joace cu copiii și îi călăresc cu plăcere pe spate. Prin urmare, această rasă este adesea utilizată pentru reabilitarea psihoterapeutică a copiilor..

De asemenea, acești câini uriași tratează pașnic alte animale de companie, înțelegându-se ușor chiar și cu pisici. Sunt mereu calmi, nu manifestă niciodată agresivitate, dar reacționează cu atenție față de străini, deși cu o dispoziție prietenoasă se obișnuiesc rapid și chiar își permit să fie mângâiați. Având în vedere abilitățile lor naturale, reprezentanții acestei rase devin cu ușurință salvatori și ghizi pentru nevăzători. Ei recunosc un singur lider și nu vor accepta niciodată pentru o astfel de persoană cu un caracter slab, laș sau nervos. În același timp, câinele de munte din Pirinei nu tolerează tratamentul dur și nu permite „ruperea” caracterului său. Dar cu abordarea corectă a educației, acest lucru nu este absolut necesar..

Filmează Belle și Sebastian

Dacă luăm în considerare toate caracteristicile rasei și înțelegem ce fel de câine a fost filmat în filmul „Belle and Sebastian”, puteți percepe complet diferit ce se întâmplă pe ecran. La urma urmei, acești câini uriași pentru o perioadă foarte lungă de timp rămân „pui” în suflet, în timp ce arată o inteligență remarcabilă, o inteligență înaltă și o reacție rapidă la ceea ce se întâmplă.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Belle și sebastian: ce rasă de câine