De ce visează mulți cățeluși

Câinii prietenoși și mai ales puii mici sunt percepuți pozitiv de majoritatea oamenilor. Bebelușii pufoși te fac să vrei să mângâi și să te alinte. Dar ce înseamnă dacă o persoană visează la mulți pui mici? Un astfel de vis prezintă întotdeauna bine sau există momente care ar trebui să te alerteze? Să ne dăm seama ce spun cărțile de vis despre asta.

Înainte de a continua cu interpretarea visului, trebuie să vă amintiți:

  • starea cățelușilor, indiferent dacă erau veseli sau, dimpotrivă, păreau bolnavi și triști;
  • ce acțiuni a făcut visătorul - el doar s-a uitat din lateral, s-a jucat cu puii, a încercat să-i salveze;
  • ce rasă și culoare erau puii.

În plus, trebuie să țineți cont de personalitatea persoanei care a visat, deoarece interpretarea depinde de sex și vârstă..

De ce visează mulți pui mici: interpretare generală

Imaginea oricărui câine prietenos în vise simbolizează un prieten, un tovarăș loial și devotat. Imaginile cu pui sunt un simbol al tinerilor prieteni. Dacă într-un vis trebuie să te joci sau să ai grijă de numeroși pui de câine, atunci în viața reală, este posibil să arăți participarea sau să rezolvi unele probleme tovarășilor sau rudelor îndepărtate, care sunt mai mici în vârstă.

Comportamentul câinelui este foarte important. Dacă puii sunt prietenoși, veseli, ocupați să se joace între ei sau cu visătorul, atunci visul este interpretat pozitiv. Înainte este o distracție plăcută cu prietenii și cunoscuții.

Puii bolnavi sunt un semn că va trebui să ai grijă de cineva nu foarte apropiat. Poate că unul dintre copiii prietenilor sau rudelor îndepărtate va avea nevoie de ajutor.

Puii agresivi care caută să atace și să muște visătorul sunt un simbol al eventualelor resentimente de la oamenii de la care nu te aștepți la nimic rău. Mai mult, această insultă, cel mai probabil, va fi provocată neintenționat, din prostie și miopie a ofensatorului

Luăm în calcul personalitatea visătorului

Atunci când interpretezi visele, este foarte important să ții cont de sexul și vârsta persoanei care a avut visul. Aceeași imagine pentru diferite persoane poate transporta informații diferite.

Pentru femei

Mulți câini mici care apar în visele unei femei simbolizează instinctul matern. Dacă o femeie este căsătorită, atunci un astfel de vis poate fi un semn că este pregătită fizic și mental să devină mamă. În cazul în care copiii s-au născut deja, atunci acest vis poate indica faptul că femeia nu are suficientă comunicare completă cu copiii ei..

Vorbim despre o comunicare deplină și nu despre vârtejul zilnic, când trebuie să vă hrăniți, să vă spălați și să vă culcați. Dacă complotul visului se repetă de mai multe ori, atunci este probabil un semnal din subconștient că în grijile cotidiene mama a încetat să mai audă și să-și înțeleagă bebelușul. Trebuie să încerce să găsească un contact mai strâns cu copilul, astfel încât totul să funcționeze..

Cu toate acestea, un vis în care mulți pui mici atacă o femeie, încearcă să o muște sau să o împiedice să treacă, sugerează contrariul. Acesta este un semnal că visătorul s-a „dizolvat” în rolul unei mame și a încetat să se mai gândească la sine, ratând oportunități de auto-realizare și dezvoltare.

Ar trebui alertat un vis, în care o femeie vede cățeluși bolnavi, bolnavi, în acest caz, ar trebui să acorde o atenție deosebită sănătății copiilor ei. Observând semnele bolii în timp util, o puteți vindeca rapid, prevenind dezvoltarea complicațiilor.

Un vis este favorabil, în care apar mulți pui de câine, pentru o femeie în poziție. Acesta este un semn că totul este în ordine cu bebelușul ei, iar după naștere, mama și copilul vor avea o relație bună și armonioasă..

Dacă o femeie cu copii adulți are un vis, atunci poate că va fi în curând mulțumită de vestea nașterii iminente a unui nepot sau a unei nepoate.

Pentru o fată

O mulțime de cățeluși la care a visat o fată este, cel mai adesea, un semn foarte bun. Dacă o tânără visătoare într-un vis a jucat sau a avut grijă de copiii câinelui, atunci în realitate va fi norocoasă și împlinită. Un astfel de vis, avut în ajunul examenelor sau al unui interviu important, sugerează că totul va merge fără probleme, spre deliciul visătorului..

Dacă o fată în vis nu se joacă doar cu pui mici, ci încearcă să-i învețe ceva sau îi protejează de pericol, atunci în realitate te poți aștepta la noi cunoștințe interesante care nu numai că îți vor face timpul liber interesant, ci și te vor ajuta în studiile sau munca ta.

Dacă unei fete necăsătorite i se prezintă pui într-o cutie sau coș frumos în vis, atunci în realitate ar trebui să aștepte o întâlnire rapidă cu un bărbat care va deveni soțul ei și tatăl copiilor ei. Și dacă o persoană dragă există deja, atunci se pregătește să facă o ofertă visătorului.

Pentru bărbați

Puii la care visează un bărbat sunt de obicei un semn bun. Bucățelele drăguțe pufoase simbolizează sprijinul celor dragi și al prietenilor. Acest lucru poate fi atât sprijin moral într-un moment dificil, cât și asistența materială necesară. Poate că vi se va oferi un cadou mare sau un fel de ofertă care oferă beneficii materiale considerabile..

Dacă visătorul însuși se trezește gândindu-se dacă ar trebui să ofere sprijin moral sau material unuia dintre prietenii săi, atunci un vis în care apar mulți pui de câine oferă un răspuns pozitiv. Asigurați-vă că susțineți o persoană dragă, după un timp acest ajutor vă va reveni de o sută de ori.

Dacă în vis un bărbat a visat că i s-a plantat sau i s-au prezentat mulți pui mici, atunci în realitate există posibilitatea unei întâlniri timpurii cu o persoană cu care au fost cândva prieteni și apoi s-a despărțit fără niciun motiv aparent. Poate fi un prieten din copilărie sau un coleg de clasă. Așadar, soarta îi oferă visătorului o altă șansă de a reînvia prietenia și cu siguranță trebuie să fie folosite.

Dar dacă într-un vis puii mici manifestă agresivitate, latră, încearcă să muște și în același timp să se învârtă sub picioare, fără a-i lăsa să treacă, atunci ar trebui să fii atent la relația din colectivul de muncă. Poate că unul dintre tinerii colegi este dispus în mod negativ față de visător și chiar caută o oportunitate de a-l „așeza” pentru a se dovedi în cea mai bună lumină în fața superiorilor săi..

Atenție la detalii

Pentru a oferi o interpretare mai exactă a somnului, este necesar să ne amintim toate detaliile cât mai exact posibil. În special, aspectul și comportamentul puilor.

A visat puii nou-născuți

Dacă ai visat la puii nou-născuți împreună cu mama lor, dormind liniștit într-un stand sau pe o canapea, atunci acesta este un vis foarte bun, prefigurând apariția unor oameni noi în viața visătorului. Mai mult, acești oameni pot deveni ulterior prieteni foarte apropiați. În plus, un astfel de vis prezice o viață măsurată fără șocuri și pierderi mari..

Dacă ai visat că câinele a părăsit puii nou-născuți, iar aceștia plâng și se plâng, atunci acest lucru poate însemna că, în realitate, copilul visătorului (sau fratele sau sora lui mai mică) va trebui să treacă printr-un fel de durere. Această afacere nu trebuie lăsată la voia întâmplării, astfel încât cel mai tânăr membru al familiei să nu se retragă în sine. Încearcă să-i explici copilului tău că nu totul în viață merge bine și trebuie să fii persistent și să poți lua loviturile sorții.

Comportamentul agresiv al unui câine care își protejează puii și îl atacă pe visător este un semn că în realitate va trebui să te confrunți cu un act rău sau chiar cu trădarea unui prieten. Nu ar trebui să o iei personal, doar că este timpul să te desparti de această persoană, căile tale diverg și nu trebuie să-l reții, căutând scuze pentru faptele sale greșite.

Mortul

Un vis în care apar puii morți simbolizează și despărțirea. Va trebui să vă despărțiți de oamenii pe care i-ați considerat prieteni apropiați și, mai mult, din inițiativa lor. Dacă ați întâlnit recent o persoană interesantă și doriți să vă împrieteniți cu el, atunci un astfel de vis sugerează că aspirațiile voastre nu sunt destinate să se împlinească, cunoștința nu va deveni prietenie.

Origine

Dacă ați visat la pui frumoși de rasă pură, atunci în realitate vă puteți aștepta la o întâlnire cu o persoană de rang înalt care va lua parte la soarta visătorului. Mai mult, cu cât rasa a fost mai mare, reprezentanții mici ai căruia au apărut în vis, cu atât mai curând va avea loc întâlnirea așteptată.

Cu toate acestea, nu trebuie să abuzați de această cunoștință și să solicitați din ce în ce mai multe beneficii pentru dvs., această abordare va duce la prăbușirea tuturor. Învață să fii recunoscător pentru sprijinul tău.

Culoarea cățelușilor care visează: negru, alb, roșu sau multicolor

Joacă un rol în interpretarea și culoarea puii care visează. Asa de:

  • bebeluși pufoși negri prezice o întâlnire rapidă cu o persoană atrăgătoare care va fi prezentă în viața ta mult timp ca prieten sau persoana iubită;
  • pui de caini rosii simbolizează apariția în viața ta a unor oameni care te vor ajuta să-ți atingi obiectivele și să îți îndeplinești visul;
  • pui maronii simbolizează o relație uniformă cu prietenii și cunoscuții. Dacă recent ați avut neînțelegeri, atunci apariția în vis a câinilor mici cu blană brună indică sfârșitul perioadei de neînțelegere și stabilizare a relațiilor;
  • bebeluși câini albi prezice noi cunoștințe plăcute și dacă vor deveni prieteni va depinde de tine, deoarece noii cunoscuți vor fi extrem de pozitivi față de tine și, la rândul lor, vor face totul pentru a deveni prieteni adevărați;
  • puii colorati - un simbol al faptului că visătorul va trebui să se întâlnească cu mulți oameni diferiți și nu toți vor fi prietenoși. Deci, trebuie să fii atent și să înveți să înțelegi oamenii..

Ce spun diferite cărți de vis?

Nu este un secret faptul că interpretarea viselor poate diferi în diferite cărți de vis. Să ne dăm seama ce spun diferiți interpreți despre un vis în care apar pui de câine.

Cartea de vis a lui Miller

Cartea de vis a lui Miller nu oferă cea mai optimistă prognoză pentru o persoană care a văzut mulți pui mici în vis. Deci, potrivit psihologului și interpretului american al viselor, un astfel de vis sugerează că visătorul va avea multă muncă plictisitoare și de rutină. Și dacă într-un vis ești obligat să adăpostești un pachet de pui acasă, atunci în realitate trebuie să rezolvi probleme care îți pot afecta negativ cariera.

Pentru femeile tinere, jocul cu puii în vis vorbește despre dorința ei subconștientă de a avea copii..

Dar puii agresivi de câini vorbesc despre probleme financiare viitoare. Prin urmare, dacă în realitate se așteaptă vreo tranzacție financiară dubioasă, atunci trebuie să o gândiți din nou pentru a nu vă pierde banii.

Cartea de vis a lui Freud

Cartea de vis a lui Freud, în schimb, oferă predicții în mare parte pozitive.. Puii mici jucăuși sunt semnul unei surprize plăcute care îl așteaptă pe visător în viitorul foarte apropiat..

Visat de copii fără câini fără adăpost și câini spun că în curând visătorul va avea nevoie de ajutor și simpatie umană. Mai mult, acest ajutor ar trebui să fie oferit unui străin, de exemplu, unui trecător obișnuit pe stradă.

Dacă persoana adormită s-a văzut sub forma unui cățeluș, atunci interpretarea depinde în mare măsură de comportamentul celorlalți membri ai haitei. Dacă nu există agresiune în comportamentul celorlalți pui de câine, atunci somnul este un semn al nevoii de odihnă. Încercați să vă „deconectați” de grijile zilnice timp de câteva zile și petreceți timpul în plăcere.

Membrii atacatori ai haitei de câini spun că visătorul nu se simte în siguranță. În acest caz, el ar putea avea nevoie de sprijin și ajutor din partea familiei și a prietenilor..

Dacă un bărbat vede pui cu un câine în vis, atunci în curând va avea o întâlnire cu o femeie pe care vrea să o cucerească. Mai mult, această femeie va semăna cu mama visătorului în comportamentul ei și poate chiar în aparență..

Un vis similar pe care o femeie l-a visat în realitate promite o întâlnire cu un fan care va fi semnificativ mai tânăr decât visătorul în vârstă.

Interpretarea visului lui Wangi

Cartea de vis a lui Wangi oferă interpretări ambigue ale unui vis în care există mulți bebeluși de câine. Totul va depinde de comportamentul haitei de pui.

Puii jucăuși și lătrători indică faptul că, în realitate, visătorul va încerca să înșele oamenii în care avea încredere. Trebuie să fii mai atent și să nu ai încredere orbește în ceilalți.

Bebelușii pufoși adormi prezic o nouă cunoștință cu o persoană interesantă, care va fi fie semnificativ mai tânără, fie mai mică în statutul social decât visătorul.

Puii afectuosi sunt un simbol al relatiilor bune cu ceilalti. Poate că visătorul își va întâlni curând dragostea. Dar trebuie să fii atent, dacă una dintre fostele pasiuni vrea să reia romantismul, această relație nu va aduce nimic bun.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » De ce visează mulți cățeluși