De ce visează căpușele la un câine

De ce visează căpușele unui câine? În ce fel sunt diferite interpretările somnului pentru bărbați și femei? Merită să vă faceți griji dacă există o mulțime de căpușe într-un vis? Modul în care cele mai populare cărți de vis interpretează visul: Islamic, Miller și Wangi.

Căpușe pe un câine - interpretare din cartea de vis a lui Miller

Gustav Miller este un psihoterapeut renumit care și-a câștigat popularitatea, lucrând în specialitatea sa și compilând o carte de visuri cu un număr record de interpretări. Spre deosebire de majoritatea cărților de vis, în scrierile lui Miller, ideea că interpretarea somnului depinde de senzațiile pe care le-ați experimentat după trezire este un fir comun..

Conform cărții de vis a lui Miller, un câine înseamnă un patron, un prieten, o rudă sau o persoană apropiată. Căpușele simbolizează oamenii care sunt vampiri emoționali sau probleme care necesită multă energie. A vedea un câine în căpușe înseamnă a ignora problemele cu care se confruntă cei dragi..

Interpretare conform cărții de vis a lui Wanga

Vanga este un celebru ghicitor bulgar care a prevăzut mai multe evenimente majore mondiale. Vanga era cunoscută în toată lumea, predicțiile ei încă înspăimântă și liniștesc mulți oameni. Dacă sunteți sceptic cu privire la predicțiile lui Wanga, se observă că majoritatea au conotații negative. În ceea ce privește cartea de vise, situația este similară, majoritatea interpretărilor avertizând asupra problemelor, necazurilor, certurilor.

Cartea de vis a lui Wangi descrie un câine ca o forță necunoscută, care poate fi fie deschisă, fie întunecată. Dacă în vis câinele s-a comportat calm, a fost afectuos și maleabil - simbolizează forțele luminii. Dacă animalul te-a atacat în vis, a încercat să te muște sau să-ți facă rău în alt mod, în realitate te vei confrunta cu forțe întunecate. Căpușele, conform cărții de vis a lui Vanga, simbolizează problemele minore care trebuie eliminate cât mai repede posibil.

Cartea de vis islamică

O carte de vis musulmană sau islamică interpretează un vis cu un câine ca un avertisment cu privire la apariția unui dușman. Este interesant faptul că inamicul va fi mai slab decât tine, dar poate câștiga din cauza unei lovituri bruște.

Căpușele de visare, conform cărții de vis islamice, prezintă certuri, resentimente puternice, umilință și dezamăgire.

Cine a avut un vis?

Interpretarea somnului depinde în mare măsură de cine a avut acest vis și de ce senzații experimentați după trezire.

Om

Dacă un bărbat a visat un câine în căpușe, acesta avertizează asupra problemelor de sănătate ale celor dragi. Cel mai probabil vorbim despre părinți sau rude mai în vârstă. Dacă, după trezire, bărbatul a avut duble impresii, iar căpușele se mișcau activ în vis, pot avertiza despre trădarea unui prieten apropiat sau trădare.

Notă! Dacă câinele visător arăta foarte bolnav și erau multe căpușe pe el, cel mai probabil, visătorul va trebui în curând să aibă grijă de ruda bolnavă..

Femeie

În visul unei femei, un câine în căpușe avertizează cu privire la problemele legate de bani. Interpretarea somnului este opusă, în funcție de senzațiile de după trezire. Dacă te-ai trezit anxios - fii atent în probleme financiare, vei pierde o sumă mare de bani.

Dacă într-un vis ai văzut cum căpușele s-au târât repede peste câine, visul avertizează persoanele invidioase. În plus, persoanele care te conduc sunt pregătite să te facă rău pentru a scăpa de propriul disconfort. Cel mai probabil, vorbim despre colegi de muncă care sunt gelosi pe situația dvs. financiară..

De ce visezi să scoți căpușele de la un câine

Oamenii nu își controlează visele, dar adesea subconștientul îi face să vadă o imagine care se potrivește minții. Dacă în viață sunteți obișnuiți să ajutați pe cineva care are probleme, cel mai probabil, încercați să ajutați câinele în somn. De ce visezi să scoți căpușele de la un câine?

Dacă te ajută să te simți dezgustat sau insectele te-au atacat - acesta este un avertisment cu privire la problemele de sănătate. Dacă procedura a avut succes, în curând vă veți îmbunătăți situația financiară. Dacă după ce l-ai ajutat pe câine se înrăutățește sau moare, persoana iubită este în pericol, cel mai probabil un soț.

Există o mulțime de căpușe

Dacă într-un vis ai văzut o mulțime de căpușe, cel mai probabil, ele simbolizează mediul tău, adică oamenii. Comportamentul agresiv al paraziților indică invidia celorlalți. Gelozia se datorează cel mai probabil lăudării tale..

Dacă într-un vis, există o mulțime de căpușe și ai început să le zdrobești, în realitate, vei comite o serie de acțiuni nesăbuite care vor duce la probleme grave. Dacă căpușele te atacă și te mușcă, acesta este un avertisment cu privire la problemele de sănătate..

Este interesant! Dacă ai văzut o mulțime de căpușe în vis, dar ai rămas departe, cel mai probabil, cineva va încerca să te tragă într-o situație riscantă.

Un număr mare de căpușe într-un vis poate avertiza despre o înșelăciune iminentă. Tratați visul ca pe un avertisment și nu aveți încredere în oamenii pe care i-ați întâlnit recent.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » De ce visează căpușele la un câine