Rase noi de câini

Astăzi, există mai mult de 400 de specii de câini crescuți artificial, fiecare dintre ei având propriul său scop special - de a ajuta la vânătoare, de a servi în armată, de a juca în circ sau de a fi doar un animal de companie și un tovarăș loial în viață. Dar această cifră impresionantă nu este suficientă pentru crescători și continuă să lucreze la crearea de noi rase noi, iar rezultatul muncii lor, uneori, provoacă impresii complet ambigue..

Basset Pei

„Strămoșii” acestei rase noi sunt Shar Pei și Basset Hound - de unde și dublul său nume bizar. Animalele se disting printr-un caracter calm, echilibrat, o minte ascuțită și un spirit rapid, precum și un miros bun. În ciuda aspectului imperturbabil, Basset Pei este destul de mobil, le plac jocurile active și plimbările. Urechile mari și faldurile moi de „acordeon” pe gât adaugă un farmec special acestui câine cuminte..

Basset Pei

Bulmops

Un alt reprezentant al mestizului, rezultat din încrucișarea unui carlig și a unui buldog englez. La fel ca părinții săi, animalul nu se poate lăuda cu dimensiuni mari. Greutatea medie a unui adult este de 25 kg, iar înălțimea la greabăn variază între 35-40 cm. Bulmopii se caracterizează printr-o construcție pătrată, ceea ce îi face să pară puțin unghiular și incomod. Dar acest lucru nu le diminuează în niciun fel farmecul exterior. Proprietarii picioarelor scurte și ale botului aplatizat se disting printr-o dispoziție curioasă și veselă, neobosită în jocuri și foarte atașată de proprietarii lor.

Bulmops

Pitsky

Această nouă rasă este o încrucișare între un pit bull și un husky. Rezultatul este un „personaj” canin foarte luminos care a moștenit de la ochi uimitori husky cu un aspect inteligent profund și un fizic puternic de la un pit bull. Păr scurt, nas mare, mușchi proeminenți - robust din punct de vedere vizual arată solid și fiabil. Dar personajul poate fi descris ca stăruitor, curios și neliniștit. Prieten loial și simpatic, favorit al tuturor membrilor gospodăriei.

Pitsky

Pomski

O încrucișare între un husky și un pomeranian. Astăzi este inclus în lista celor mai populare noi tipuri de câini decorativi din întreaga lume. Pomski sunt ușor de recunoscut după culoarea clasică siberiană - o mască alb-negru pe față și marcaje caracteristice pe corpul unei nuanțe roșii, maro și gri. Blana acestui câine în miniatură se distinge printr-un substrat elegant, dens, care curge încet sub brațe și sclipeste la soare. Temperamentul poate fi descris în două cuvinte - un mic energizant. Plin de viață, energic, vesel, afectuos și amabil. Prețul puilor fluctuează în jurul valorii de 2500 $ - 3500 $.

Pomski

Shorgi

Aparține categoriei de rase de câini relativ noi, crescute prin încrucișarea corgi și sheltie. Adulții ating o greutate de 13-15 kg, înălțimea la greabăn - până la 41 cm. În exterior provoacă afecțiune involuntară, prin urmare câștigă rapid statutul de favorit universal. Sunt foarte pozitivi și prietenoși, preferă să fie mereu în centrul atenției și le este greu să suporte singurătatea. Ei se disting prin inteligența lor remarcabilă și sunt bine pregătiți.

Shorgi

Shar pei german

Experimentul traversării Ciobanescului German și Shar Pei poate fi considerat un succes. Cel puțin, acest bărbat frumos, cu botul lung, gâtul pliat și urechile ridicate, nu va lăsa pe nimeni indiferent. El a absorbit cele mai bune calități ale părinților săi - o minte ascuțită, inteligență rapidă, maleabilitate la antrenament, rezistență și energie. Și nu poate fi acuzată de loialitate și devotament față de o persoană, ceea ce nu face decât să-i sporească valoarea..

Shar pei german

Tolmatin

Teckel cu pete ale lui Dolmatins - acest mestizo este greu de ratat. Picioarele scurte, urechile căzute, coada antenelor sunt trăsăturile caracteristice ale acestei rase. Un animal de companie adult ajunge la o dimensiune destul de mare, dar în sufletul său rămâne pentru totdeauna o jumătate de lapte. Împreună cu o dispoziție amabilă și simpatică, tolmatina a moștenit de la strămoși o cantitate echitabilă de încăpățânare și voință. Este dificil de antrenat, deoarece nu are abilități mentale remarcabile.

Tolmatin

Chauski

Un nor pufos cu ochi albaștri este ceea ce obțineți atunci când traversați un husky cu un chow-chow. Noua rasă experimentală a primit deja multe recenzii pozitive de la iubitorii de câini, care și-a câștigat dreptul deplin de a exista. Principalul avantaj al acestor „urși” de blană este, desigur, părul lung și moale care acoperă dens întregul corp, picioare și coadă. Caracterul animalelor se distinge prin mulțumire, veselie și natură bună..

Chauski

Frops

Buldogul și carligul francez au devenit baza dezvoltării acestei noi specii. Cu astfel de părinți la spate, nu a avut nicio șansă să evite „moștenirea” sub forma unui bot plat amuzant. Dar, ca urmare a selecției, a scăpat de părul lung, trecând la categoria cu părul scurt. Este foarte atașată de proprietarii ei și nu-i place să fie singură. Frops este un tovarăș fidel al copiilor, îi susține cu bucurie în jocurile active.

Frops

ODIS

Abrevierea este descifrată foarte intrigant - Odessa Domestic Ideal Dog. A fost creat de mai bine de 25 de ani și nu a primit încă înregistrare oficială nici în 2016, nici în 2017. Scopul urmărit de crescători este creșterea unui câine decorativ mic care se potrivește perfect chiar și în apartamente mici și are un caracter ușor, vesel. La selecție au participat simultan mai multe rase: vulpi terrieri, câini de câine și pudel. Greutatea frumuseții nou-albe ca zăpada este de aproximativ 3 kg, iar înălțimea este de doar 25 cm. Și cel mai important lucru este că haina ei este complet hipoalergenică, ceea ce îi permite să țină câinele într-o casă cu alergii..

Odessa Domestic Ideal Dog

Câine de șacal

Dezvoltarea acestei noi rase a început la cererea Aeroflot, iar scopul utilizării animalelor este de a căuta explozivi în aeroporturile civile și militare. Un șacal caucazian și un Laika siberian au fost încrucișate ca probe, care au un miros uimitor și o rezistență excelentă. Numele de lucru al câinelui obținut în urma selecției este biodetector. În prezent, ei se arată deja cu succes în muncă, nu numai în Rusia, ci și în străinătate..

Câine de șacal

Câine bielorus

Prima rasă națională din Belarus, a cărei reproducere a început în 2003. Vânător de ogar, axat pe vânătoarea de vânat mare (mistreț, căprioare). Culoarea standard este roșu arămiu, cu marcaje negre și cafenii, față de cămașă albă și șosete pe picioare. Blana este scurtă și aspră, cu ochi căprui. Câinele are o voce sonoră, notificând proprietarul prăzii prinse cu diferite variații timbrale. Un alt avantaj incontestabil este un fler ideal, infatigabilitate și perseverență în căutarea unei fiare. Un mascul adult atinge la greabă o înălțime de 68-70 cm.

Câine bielorus

Ce alte surprize au pregătit crescătorii pentru iubitorii de câini, se poate doar ghici. Dar un lucru este clar - cu siguranță nu va fi plictisitor.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Rase noi de câini