Încălțăminte pentru câini mici: caracteristici

Caine fashionistaAcum cincisprezece ani, văzând un câine în pantofi, mulți ar fi chicotit, ce minune ... Cu toate acestea, vremurile s-au schimbat și oamenii au început să fie mai loiali față de ceea ce se întâmpla. Pasiunile s-au potolit. Dar, chiar și printre cei mai experimentați proprietari, nu există un consens cu privire la faptul că pantofii sunt cu adevărat necesari pentru animalele lor de companie.?

Poate că găsirea unui răspuns universal la această întrebare nu va funcționa. Totul depinde în mod direct de condițiile de detenție, de rasă și chiar de temperamentul animalului. Să analizăm toate punctele mai detaliat.

Pentru ce sunt cizmele pentru câini?

Ghete ugg roz pentru un câineÎn Federația Rusă (RF) destul înghețuri severe, temperatura scade sistematic sub zero și acest lucru se întâmplă în cea mai mare parte a anului. De exemplu, cu unele rase decorative, nu puteți ieși la plimbare iarna, deoarece nu necesită mișcare activă.

Dar majoritatea pantofilor sunt încă necesari, indiferent de condițiile climatice. Și dacă salopeta și pătura protejează corpul, atunci picioarele rămân în pericol..

Protecție de iarnă

Ghete de iarnă pentru câiniZăpada este umplută între degetele de la picioare. Drept urmare, câinele începe să șchiopăteze, experimentând un disconfort real. Zăpada se transformă rapid în gheață, doare animalul de companie și este greu să mergi. Și proprietarul novice este nedumerit: de ce bebelușul nu vrea să meargă?

Acest lucru este valabil mai ales pentru animalele cu păr gros pe labe (acest lucru este personal și nu depinde de rasă).

În special, micile plăcuțe fragede ale firimiturilor sunt fără efort rănit despre gheață. Ca urmare, apar microfisuri și chiar tăieturi solide.!

Dutik pentru câiniReactivi (sau sare elementară cu nisip), cu care sunt acoperite drumurile - aceasta este o chimie agresivă, care poate provoca arsuri. Pătrunzând în toate crăpăturile labe și dăunând câinelui. Rănile care nu se vindecă sunt o consecință a mersului frecvent pe bulevardele aglomerate ale orașului.

Cu siguranță, dreapta pantofii auto-selectați sau confecționați au o talpă antiderapantă, ca urmare a mersului secției dvs. va fi mai confortabil și decisiv.

Încălțămintea protejează de murdăria naturală: a scos-o și devine posibil să nu se spele picioarele. Aceasta este mai ales real, când mergi în vizită.

Câine în adidașiPe vremuri, oamenii își puneau cizme de cauciuc pe cizme și îi lăsau pe hol. În vremea noastră, totul este diferit: proprietarul modern se plimbă în afara sezonului cu un animal de companie, dar deja în ghete sau cizme pentru câini. Când călătoriți în străinătate, acestea sunt mai semnificative: este suficient să le puneți într-o pungă mică înainte de a zbura într-un avion - și nu trebuie să vă gândiți că bebelușul din genunchi vă va pata pe dvs. sau pe vecinul dvs..

Este probabil că va fi o descoperire pentru cineva că câinii de căutare din Occident sunt întotdeauna încălțați: prin urmare, proprietarii își apreciază animalele de companie. Câinii rătăcesc cu stăpânii lor peste stânci și teren accidentat, constant încălțăminte. Prin urmare, protecția labelor în unele situații este necesară pentru toată lumea.

Fără ghete

  • Câine în costum și cizmeÎn cazul în care locuiți într-un climat cald și nu utilizați substanțe chimice pe căile de pe trotuar, puteți merge în siguranță în megalopolurile urbane (de exemplu, în Finlanda, drumurile sunt presărate exclusiv cu firimituri de granit, iar acest lucru nu este doar eficient, ci și foarte frumos).
  • Dacă mergi scurt timp și nu te deranjează să te speli labe de fiecare dată.
  • Sau va trebui să renunțați la această aventură, deoarece cu greu puteți învăța un câine adult să poarte pantofi.

Care sunt pantofii pentru câini

Sortimentul de pantofi este destul de extins, să analizăm principalele tipuri.

Șosete

  1. În primul rând, sunt necesare, astfel încât ghearele câinelui ascuțit să nu zgârie podeaua..
  2. În al doilea rând, șosetele pot fi utile dacă aveți pardoseli foarte netede și animalul dvs. de companie alunecă tot timpul. Vândut de la 90 de ruble și mai mult per pereche.

Ghete pentru câini

O varietate de pantofi pentru câiniConceput pentru plimbare sau, mai bine zis, pentru frumusețe. Poate fi cusut din fleece și piele. Totuși, problema este că se udă atunci când sunt foarte nevoiași. Cu toate acestea, cizmele pentru câini sunt excelente pentru moda câinelui..

Subdivizat:

  • pentru demi-sezon;
  • vară;
  • iarnă.

Prețurile tipice variază între 500 și 1000 de ruble.

Cizme

Câine în salopetă de iarnă și încălțăminteCand corect selecția și performanța de înaltă calitate a cizmelor sunt frumoase și extrem de funcționale. Cizmele bune vor rezista câinelui ani de zile..

Sunt două conducere opțiuni: cauciuc pentru condiții meteorologice nefavorabile și izolat pentru iarnă.

Foto în dreapta: model Red Shearling Sherpa "Duggz", creatorul Pet Life.

Costul cizmelor de calitate decentă începe de la 1000 de ruble în Federația Rusă și 10 USD în Statele Unite ale Americii (SUA). Cizmele de cauciuc arată deosebit de impresionante în culori colorate.

Cizme din silicon pentru câiniApropo, noi în 2014 sunt silicon modele soft din China (Republica Populară Chineză). Sunt bune pentru că sunt libere să se îmbrace și să decoleze cu ușurință, incredibil de confortabile pentru călătorii lungi și excursii către oaspeți. Le puteți comanda din magazinele online din Regatul Mijlociu, în timp ce achiziția va costa ieftin doar 10-15 dolari.

Selecție de pantofi pentru câini

Cizme maro cu fermoarTotul este ca oamenii de aici: chiar și adidașii se potrivesc diferit tuturor. Așadar, nu cumpărați niciodată pantofi pentru câini fără a se potrivi mai ales în centrele comerciale O excepție poate fi faptul dacă știți exact modelul de care aveți nevoie, iar producătorul este cunoscut pentru calitatea înaltă a produsului.

Ar trebui să alegeți cizme care să se potrivească perfect pe labele animalului dvs. de companie și să fie confortabile pentru câine..

Pantofi rozPregătește-te să încerci un anumit număr de modele înainte de a găsi unul care să se potrivească micuțului tău.

În străinătate, acest lucru este mult mai ușor: mai multe varietăți de modele și dimensiuni de pantofi sunt comandate acolo în același timp, iar când curierul vă livrează mărfurile, puteți încerca și cumpăra doar ceea ce se potrivește cu adevărat.

Nu uitați: câinele practic nu pierde căldura prin labe, în urma cărora cizmele nu ar trebui să fie izolat. Prezența blănii este un truc modern de marketing al producătorului. Dimpotrivă, blana va începe instantaneu să cadă și cizma va începe să se miște înainte și înapoi..

Producători de încălțăminte pentru câini

Încălțăminte pentru câini mari și miciÎn Rusia, vindem în principal chinez meșteșuguri pentru 450-500 de ruble pe pereche, sau la fel, dar mai scumpe în fața pantofilor Dezzie, unde prețurile variază de la 850 de ruble. și mai mare. Există o a treia opțiune: meșteșugurile primitive ale meșterilor "pentru a lor", aici puteți obține o achiziție costisitoare și complet inutilizabilă.

În principiu, pot fi utilizate produsele companiilor Trixie, Dezzie etc. (mai ales dacă ținem cont că nu există altceva). Tot ce ți se cere este să îl încerci temeinic și să lași câinele să meargă într-o rochie nouă..

Câine pufos în cizmeExaminați cu mâinile fiecare pantofi: în interior trebuie să fie netezi, fără pelete, cusături aspre sau lipici. Alege talpa cizmelor care este lipită, pentru că atunci când mergi, laba poate cădea în lateral.

Poate că cea mai bună opțiune ar fi să faceți prima achiziție în comun un magazin zoologic pentru a înțelege ce tip de încălțăminte este potrivit pentru un animal de companie și apoi alege în magazinele online străine (ebay.com etc.) conform standardelor.

Un singur eșantion de mărimi de pantofi pentru câini nu poate fi, fiecare producător are propriul său tabel de corespondență unic. Prin urmare, pentru început, merită măsurată atât lungimea cât și lățimea piciorului..

Sfaturi profesionale

Câine de rasă mică în salopetă și cizmeDacă animalul tău de companie nu vrea să poarte pantofi sau nu vrei să-l forțezi, atunci, desigur, există o cale. Pentru a face acest lucru, este necesar să ungeți picioarele cu cele obișnuite vaselină, și merge cu îndrăzneală la drumeții. Poate vă veți pune o întrebare, ce va da? În primul rând, vă va proteja animalul de companie "asfalt" chimie.

În al doilea rând, acțiunea vaselinei cu mersul puternic va dura aproximativ o jumătate de oră, adică veți avea suficient timp pentru o plimbare.

În al treilea rând, este cel mai accesibil mod de a proteja labele animalului tău. Astfel, dacă îți cumperi sau nu pantofi pentru firimiturile tale depinde doar de tine și de tine! Nu uitați însă că cizmele sunt cea mai bună opțiune pentru câinele dvs..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Încălțăminte pentru câini mici: caracteristici