Zooring hrana pentru câini

Recent, popularitatea hranei pentru câini Zooring este în creștere - o hrană completă pentru animale fabricate în Rusia. După ce ați analizat producătorul și produsul în sine, puteți afla dacă aceste meniuri sunt bune și dacă corespund tuturor caracteristicilor declarate.

Zooring hrana pentru câini

Linia de producție a companiei americane Wenger și injecția cu vid a grăsimii în granule pun rațiile Zooring la egalitate cu liderii pieței mondiale. Separat, se remarcă faptul că toate meniurile sunt supuse unei defecțiuni nanotehnologice la nivel molecular, ceea ce contribuie la o mai bună digestibilitate a produsului..

În plus față de toate caracteristicile tehnologice, producătorul informează că toate materiile prime din care sunt fabricate rațiile sunt de cea mai înaltă calitate și sunt potrivite pentru consumul uman. De asemenea, s-a menționat că fiecare lot de produse trece prin cel mai strict control al calității și primește un certificat. Cu toate acestea, datorită producției din Rusia, prețul produsului finit este mult mai mic decât cel al omologilor importați..

Gamă

Toată varietatea de arome de mâncare uscată pentru câini Zooring este împărțită în două linii - Standard și Professional. Standardul are o împărțire după vârstă și activitate, precum și după gusturile furajelor în sine:

 • Amestec de păsări;
 • Amestec de pasari cu orez;
 • Rația de carne;
 • Amestec de carne.

Toate aceste meniuri sunt disponibile în saci de 10 și 20 kg.

Zooring hrana pentru câini

Există mult mai multă varietate în linia profesională. Există deja o diviziune în funcție de mărimea rasei, vârsta și nivelul de activitate al câinelui. Există, de asemenea, hrană pentru animale fastidioase și castrate. Rața, gobii tineri, somon, curcan, miel și vițel sunt folosite ca sursă de proteine ​​animale. Se pretinde că orezul este sursa de proteine ​​vegetale și carbohidrați - se adaugă la diferite rețete în combinație cu diferite tipuri de carne sau pește..

De asemenea, în seria pro există alimente cu adaos de condroitină și glucozamină, care sunt prezente în diferite variații de aromă. O componentă specială poate fi numită agent condroprotector - este prezentă și în multe fluxuri din serie.

Există mai mult de 20 de soiuri în linia Professional în total, dar toate diferențele lor se reduc la diferite combinații ale componentelor de mai sus.

În plus față de alimentele uscate, marca Zooring oferă clienților și alimente umede. Sunt lamistere de folie, cântărind 100 de grame și sunt prezentate în următoarele gusturi:


 • Cu pește alb;
 • Delicatesa Moscovei;
 • Amestec de carne;
 • Carne de gobii tineri.

În plus față de acest sortiment, există și fricase din următoarele tipuri de carne: miel, vițel, somon, curcan, iepure.

Zooring hrana umedă pentru câini

Datorită acestei alegeri, orice crescător poate alege exact tipul de mâncare care să satisfacă nevoile animalului său de companie. Dar ce zici de calitate? Acest lucru poate fi judecat doar prin cunoașterea compoziției exacte a hranei pentru câini Zooring..

Structura

Pentru a afla exact din ce este făcut Zooring, cel mai bine este să dezasamblați compoziția meniului Active Dog cu somon și orez din linia pro. Aceasta este o dietă super premium, care este cea mai versatilă și se va potrivi majorității animalelor ca hrană permanentă. Deci, compoziția este următoarea:

 • Carne de pește deshidratată (somon cel puțin 50%) și carne de pasăre;
 • Orez;
 • Porumb;
 • Hidrolizat de ficat;
 • Uleiuri și grăsimi animale.

Aceasta este inima formulei. Restul nutrienților sunt mai degrabă aditivi, deoarece ponderea lor în compoziție este destul de mică. Deci, lista continuă cu semințe de in, ulei de pește de somon, extract de drojdie deshidratat și lizină monoclorhidrat. Lista componentelor este completată de un complex mineral și vitaminic. Aceasta este întreaga compoziție indicată pe ambalaj.

Conținutul de nutrienți garantat este după cum urmează:

 • Proteine ​​- 26%;
 • Grăsime - 15%;
 • Apă - 9%;
 • Fibra 2,04%;
 • Conținut de cenușă - 7,39%.

Valoarea energetică - 19.146 MJ / kg.

Proteină

Gras

Ingrediente pentru furaje

Glucidele

Orezul cu porumb (de fapt, cu porumb) sunt surse de carbohidrați și, judecând după poziția lor în lista de ingrediente, există destul de mulți dintre ei în compoziție. Câinele dvs. are nevoie de carbohidrați, dar proteinele sunt mai importante, ceea ce înseamnă că carnea ar fi mai potrivită decât cerealele. Dar ce este - adică.

Ingrediente suplimentare

 • Ficatul hidrolizat este o aromă naturală. Faptul este că atunci când se elimină apa și se adaugă enzime, ficatul capătă un miros puternic plăcut și, prin urmare, este adesea utilizat în hrana animalelor. Aceasta este o componentă bună, cu toate acestea, nu se specifică ce ficat a fost utilizat - păsări sau animale.
 • Semințele de in sunt o sursă de Omega-3, precum și multe vitamine benefice. Conține fibre vegetale pentru digestie benefică.
 • Drojdia este o sursă de vitamina B, benefică în special pentru piele și blană. Ele sunt, de asemenea, o sursă de prebiotice.
 • Lizina monoclorhidrat este un aminoacid important implicat în absorbția calciului. Esențial pentru sănătatea oaselor și a dinților câinelui.
 • Complex vitaminic-mineral - un premix conceput pentru a oferi nivelul necesar de micro și macroelemente din dietă.

Pe baza celor de mai sus, putem concluziona că furajele îndeplinesc cerințele pentru segmentul alimentar premium, dar nu atinge super-premium, în special clasa holistică (așa cum a indicat chiar producătorul).

Preț

Costul rațiilor pentru câinii cu marca Zooring din magazinul online al companiei este după cum urmează:

 • Câine activ cu somon și orez pentru animale de companie adulte: 2040 ruble. pentru 10 kg .;
 • Miel de zooring&Orez: 2300 frecați. pentru 10 kg .;
 • Active Dog Standart mix de păsări: 1570 rub. pentru 10 kg și 2895 ruble. pentru 20 kg. sac.

Restul gusturilor sunt cam aceleași, cu diferențe în câteva sute de ruble..

Meniurile umede costă 720 de ruble. pentru un pachet de 16 lamistere (adică 45 de ruble pe pachet de 100g), indiferent de gust.

Recenzii

Karen Poghosyan, crescător husky:

„Când am luat un câine, eram sigur că nu există mâncare mai bună decât una naturală. Dar apoi, când nu era suficient timp pentru gătit, am decis să trec Orion la crochete uscate. M-am uitat pe internet și am decis să cumpăr mâncare pentru câini ZooRing - recenziile despre acesta au fost bune și prețul mituit. La început câinele a mâncat fără tragere de inimă, dar după aceea se pare că a gustat-o ​​- acum este mâncarea lui constantă și nu am nicio plângere - câinele este sănătos, activ și arată cât mai bine! "

Vladimir, proprietarul Nessie din Beijing:

„Animalul meu mănâncă totul - de aceea am decis să-i hrănesc mâncarea gata preparată - este mai convenabil, iar echilibrul nutrienților este mai bun acolo decât pot să-l gătesc singur. La sfatul unui prieten, am cumpărat alimente ZooRing pentru testare - au fost vândute în magazinul nostru de animale de companie, de unde cumpăr tot ce am nevoie. Căratul a început imediat să mănânce cu plăcere și continuă în același spirit - îi place mâncarea, dar de asta am nevoie doar. Și prețul este normal - nu ca rațiile străine ".

Alexander Sergeev, medic veterinar privat:

"Vizitatorii mei îmi cer să recomand mâncare bună pentru animalele lor de companie. Vă sfătuiesc, dar adesea crescătorii nu sunt mulțumiți de preț - hrana pentru carne de înaltă calitate nu este foarte ieftină. Un compromis poate fi un feed de segment premium, de exemplu, ZooRing. Acestea sunt furaje de înaltă calitate, care pot fi folosite pentru hrana zilnică. Cu toate acestea, merită să ne amintim că, atunci când hrăniți crochete uscate, este necesar să respectați periodic medicul veterinar - la urma urmei, nu este tipic ca câinii să mănânce astfel de alimente.".

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Zooring hrana pentru câini