Carrier - un asistent la transportul unui câine

Îți place să călătorești, dar nu e nimeni cu care să-ți lași acasă prietenul cu patru picioare? Din fericire, acum ai ocazia să o iei cu tine într-o călătorie, chiar și în avion. O varietate de transportatori au apărut astăzi pentru animalele de companie mari și mici. Ce dimensiune și tip sunt, veți afla din articolul nostru.

O geantă de transport pentru câini poate fi făcută din țesătură obișnuită și costisitoare, decorată cu fermoare sau încrustată cu strasuri. De asemenea, producătorii țin cont de perioada anului: oferă opțiuni de vară deschise și opțiuni de iarnă călduroase, în care câinele dvs. nu se va uza sau nu va îngheța..

Genți de mână

Alegerea acestui produs depinde numai de dvs., deoarece există multe opțiuni. Pentru câinii de rasă mică, aceștia pot fi purtători mici care permit animalului să fie amplasat confortabil în interior. Acestea sunt de obicei făcute cu mânere pentru a ajuta la menținerea transportului cu un animal de companie mic.

Accesoriul pentru umăr este geanta standard pentru câini preferată pentru excursii scurte sau plimbări. Pentru a găsi un câine în cabina aeronavei, această geantă este potrivită numai dacă zborul este scurt. Prin urmare, dacă aveți o călătorie lungă înainte, este mai bine să vă opriți la alte opțiuni..

Câinilor mici și mijlocii li se oferă o geantă cu cadru, deoarece animalul este mult mai convenabil să se afle într-o astfel de geantă, astfel încât să vă puteți schimba poziția în timpul somnului. O opțiune excelentă ar fi o geantă de transport pentru câini sub forma unei cutii, în care un câine de orice rasă mică poate respira complet. Un exemplu în acest sens este o geantă de cadru de tip cușcă, care este cusută într-o carcasă specială și poate servi câinelui dvs., în special unul mic, ca loc de dormit și odihnă..

Dacă câinele este mare, puteți alege o pungă pe roți, în care câinele să fie ușor de transportat. De acord, purtarea unei „fiare” cu multă greutate este puțin probabil să fie convenabilă, așa că, dacă sunteți departe de un câine mic, ar trebui să utilizați această opțiune. De obicei, aceste pungi pentru câini sunt fabricate din material confortabil și sunt ușor de curățat..

În plus, ventilația este gândită în ele și orice câine va fi confortabil într-un astfel de „transport” pe roți. Este adevărat, astfel de căruțe au propriul lor minus: dacă un câine, în special unul mic, se sperie, atunci cu siguranță se va simți inconfortabil când îl transportă..

Dacă aveți o călătorie lungă în cabină, vă recomandăm să folosiți o geantă decapotabilă. Aceasta este o opțiune excelentă de transport care vă transformă geanta obișnuită de câine mediu într-un pat confortabil. În plus, are un compartiment unde puteți depozita produse cosmetice pentru câini și delicatese pentru a trata micul călător cu patru picioare. În fotografie puteți vedea acest produs în toată splendoarea sa.

Există, de asemenea, purtători pliabili pentru câini. Sunt convenabile prin faptul că sunt ușor de asamblat fără a ocupa mult spațiu în mașină. De îndată ce câinele mic iese, poșeta poate fi ușor pliată și uitată până la momentul potrivit. Produsul oferă un capac articulat, fermoare, precum și o „fereastră de vizualizare” prin care un câine mic sau mediu poate „explora” lumea din interiorul cabinei.

Rucsacuri și curele

Dacă pungile sunt mai puțin interesante pentru dvs., atunci este logic să vă concentrați asupra transportatorilor, cum ar fi rucsacurile și curelele. Această geantă de transport pentru rasele mici este potrivită pentru cei care doresc să fie în contact permanent cu animalul de companie și, în același timp, să aibă mâinile libere. Slingul poate fi agățat convenabil pe spătarul unui scaun sau așezat pe un scaun în mașină. Geanta de curea este, de asemenea, convenabilă, deoarece nu pune stres pe coloana vertebrală. Acest lucru este foarte important atunci când trebuie să purtați un câine de dimensiuni medii într-o curea cu dvs. peste tot..

Cu toate acestea, merită luat în considerare faptul că gențile mici sunt potrivite pentru rasele mici. Geanta de curea nu face excepție. Este potrivit pentru un câine care cântărește până la șase kg, deci praștie nu este cu siguranță potrivită pentru animalele de companie mari..

O geantă pentru rucsac este o opțiune care arată ca o curea, dar diferă cu o „fereastră de vizualizare”. Deci, într-o praștie, câinele arată lateral, în timp ce un rucsac pentru un câine îi permite câinelui să observe lumea, privind doar înainte. Aceasta este o opțiune excelentă dacă călătoriți într-o mașină sau zburați într-un avion și doriți să vă urmăriți animalul de companie.

Acest rucsac pentru câini este convenabil de transportat pe spate dacă faceți o excursie. Purtătorii de acest tip sunt confecționați din materiale durabile, cum ar fi praștie, care vă permite nu numai să păstrați aspectul lor mult timp, ci și să vă spălați dacă este necesar.

Construcții din plastic

Printre alte opțiuni, suporturile de plastic au devenit foarte populare. Cu acest design, puteți călători pe distanțe lungi în cabina unui avion sau mașină, iar un câine de orice rasă se va simți confortabil în el. Trebuie remarcat faptul că sistemul de ventilație este probabil cel mai bine reprezentat aici, deoarece purtătorul are deschideri mari care permit animalului să primească complet oxigen. Adevărat, există un minus aici: în sezonul de iarnă, animalul de companie poate fi rece în el..

Au o forță mare, ceea ce elimină orice deteriorare atât a cutiei, cât și a animalului de companie din ea în timpul călătoriilor și al plimbărilor. O opțiune similară poate fi văzută în fotografie, unde suportul este din plastic și are forma unui coș. Este de mărime medie.

Cum să coaseți o geantă de transport?

Dacă vă place să faceți ac și nu doriți opțiunile gata făcute, atunci ar trebui să încercați să creați o capodoperă cu propriile mâini.

Model de geantă pentru câini

Unelte și materiale

Pentru a coase o geantă cu propriile mâini, veți avea nevoie de:

 • hârtie groasă și un creion simplu pentru realizarea modelelor;
 • țesătura din care va fi cusut produsul și pentru căptușeală;
 • material de etanșare inferior (de exemplu, carton sau placă de plastic);
 • fire, ace, foarfece;
 • piese mici (panglici, fermoare, curele, Velcro, margele, blană).

Instrucțiuni pas cu pas

 1. Aflăm dimensiunea câinelui, deoarece toate rasele sunt diferite. Pentru aceasta, este important ca câinele să fie întins pe podea și să poată fi luate măsurători.
 2. Mărim modelul în conformitate cu dimensiunea animalului de companie și îl decupăm.
 3. Decupăm fragmente din țesătură în conformitate cu modelul, lăsând cote de 1 cm pentru cusături pe toate părțile și transferând toate semnele.
 4. Cusem cu propriile mâini sau pe o mașină de scris între noi părți din țesătura principală și căptușeală. Cusem pe partea greșită, lăsând o gaură pentru ieșire. Introduceți carton între detaliile de jos, astfel încât geanta făcută manual să aibă forma.
 5. Ieșim și coaseți găurile.
 6. Cusem partea de jos și partea laterală, combinând semnele (aceleași litere), călcăm bine cusătura și facem o cusătură decorativă pe partea din față.
 7. Coaseți pe un buzunar decorativ, combinând și semnele.
 8. Cusem pe semne două părți ale curelei și la fiecare dintre ele cusem curele lungi de velcro cu propriile mâini pentru a regla lungimea.
 9. Coaseți partea laterală, fără a uita să coaseți în punctul B o bandă elastică cu un carabiner atașat la ea pentru a fixa animalul de companie.
 10. Acum depinde de decor: puteți decora produsul cu broderii, blană, margele sau strasuri.

Puteți vedea o fotografie a unei saci cusute manual.

Acum că aveți obiectul gata, îl puteți încerca pe animalul de companie și puteți călători chiar acum.!

Galerie foto

Solicitarea a returnat un rezultat gol.

Videoclipul „Slings” 

Acest videoclip va vorbi despre sacii de curea pentru câinii de rasă mică.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Carrier - un asistent la transportul unui câine