Mâncare pentru câini de clasă holistică

Toate hrana pentru câini existentă poate fi împărțită în patru grupe: clasa economică, clasa premium, clasa super premium și hrana holistică pentru câini. Această diviziune se datorează compoziției și calității ingredientelor..

Segmentul alimentelor de clasă economică pentru câini este un produs de calitate slabă, în care, de regulă, nu există carne, și chiar și produsele secundare folosite sunt din categoria celor mai ieftine. Hrana premium înseamnă calitatea medie a ingredientelor, un procent mic de componente din carne și o mulțime de cereale (pentru a înlocui carnea). Această hrană pentru câini Super Premium conține doar cele mai bune ingrediente pentru a oferi o dietă completă și echilibrată animalului dvs. de companie. Desigur, prețul acestor feed-uri crește de la economie la clasa super premium. Există, de asemenea, o mâncare holistică pentru câini - să aflăm care este trăsătura sa distinctivă.?

După ce au fondat o clasă specială de holistică pentru câini în nutriție, profesioniștii aderă la un concept simplu: pentru a asigura o sănătate bună și pentru a evita multe boli, sunt suficiente două lucruri - alegerea dietei corecte și gradul de activitate al câinelui (mers deplin, activitate fizică). În urma acestei afirmații, aceste furaje includ doar produse naturale: carne și pește, orez sălbatic sau brun, diverse fructe de pădure, legume și fructe naturale, ierburi și condimente sănătoase. O tehnologie specială de producție la temperaturi mai scăzute vă permite să păstrați cantitatea maximă de vitamine și microelemente din ingrediente.

Mâncare uscată

Majoritatea producătorilor produc numai hrană uscată holistică pentru câini, dar în sortimentul lor există un meniu pentru cel mai pretențios animal de companie. Pentru a nu cădea în momeala agenților de publicitate, atunci când cumpărați furaje, trebuie să citiți compoziția acestuia. În lista ingredientelor, ingredientul principal este întotdeauna pe primul loc, deci carnea ar trebui să fie acolo. De asemenea, un mare plus este conținutul mai multor tipuri de carne simultan, cu cât este mai variat, cu atât mai complet. În mod ideal, cantitatea de carne și pește ar trebui să varieze în limita a 70%.

Este important să rețineți că numai conservanții și aromele naturale sunt adăugate la hrana uscată pentru câini, de clasă holistică, deci nu ar trebui să existe ingrediente artificiale în lista de ingrediente. De asemenea, nu conțin cereale care creează balast: grâu, porumb și soia.

Mâncare uscată pentru câini

În categoria alimentelor holistice pentru câini, prețul este de 1 kg. variază între 450 - 600 de ruble. (atunci când calculăm luăm prețurile medii ale pachetelor mari de furaje). Este important de reținut că rata zilnică de consum a hranei din această clasă este mult mai mică decât altele, prin urmare, costul unei astfel de alimente nu va crește mult în comparație cu hrana super clasă premium..

Fiecare producător se străduiește să își creeze propriile diete unice, de exemplu, rață cu portocale sau miel cu căprioară, dar cu toate acestea, pentru a găsi mâncarea optimă pentru un animal de companie, trebuie mai întâi de toate să țineți cont de vârsta, activitatea și mărimea acestuia..

Rase mici

Câinii mici au propriile nevoi nutriționale speciale. Luându-le în considerare, am creat hrană holistică specială pentru câinii de rase mici. Acestea conțin o cantitate mare de proteine, ceea ce crește valoarea energetică a alimentelor. Și, de asemenea, conținut redus de carbohidrați pentru a menține greutatea ideală a câinelui. Animalul de companie primește vitaminele și antioxidanții necesari din fructe de padure, fructe și ierburi. Toate componentele acestor furaje sunt proaspete și nu conțin OMG-uri și, de asemenea, nu sunt congelate sau procesate. Forma și dimensiunea granulelor sunt adaptate pentru dinții mici ai animalului de companie. De exemplu, hrana pentru câini Nau Holistic oferă o hrană perfect echilibrată pentru mini rase, potrivită atât pentru pui, cât și pentru adulți..

Costul unui pachet mic de astfel de furaje (800 gr. - 1 kg.) Este de aproximativ 650 - 750 de ruble.

Rase mari

Câinii mari, mai mult decât alții, au nevoie de substanțe care susțin munca articulațiilor, deoarece printre rasele mari este cel mai mare procent de boli asociate cu afectarea funcțiilor musculo-scheletice. Câștigarea excesului de masă musculară este, de asemenea, un aspect important în dieta animalelor de companie mari. Având în vedere aceste și alte nuanțe, producătorii produc linii separate de alimente holistice, care sunt echilibrate în mod optim pentru rasele mari de câini..

Un pachet mare de alimente pentru rase mari de câini (o pungă de la 11 la 15 kg.) Costă aproximativ 4500 - 6500 r.

Cățeluș lângă bol

Alergie la mancare

Pentru animalele de companie care suferă de intoleranțe alimentare sau alergii alimentare, a fost dezvoltat un aliment uscat hipoalergenic special pentru câinii din segmentul holistic. Îi lipsesc cerealele, care deseori provoacă respingerea corpului animalului (grâul), precum și soia. Puiul este, de asemenea, înlocuit cu o sursă de proteină hipoalergenică, cum ar fi rața sau mielul. Ovăzul poate acționa ca o sursă de carbohidrați; se adaugă, de asemenea, componente care au un efect pozitiv asupra funcției intestinale. Hrana hipoalergenică holistică pentru câinii cu digestie sensibilă ajută la eliminarea definitivă a problemei și la readucerea animalului de companie în bucuria vieții.

Prețurile medii pentru pachetele mici de alimente din această categorie sunt de 250 - 350 ruble.

Mâncare umedă

Dacă vă este greu să vă mulțumiți gusturile unui animal de companie cu patru picioare sau doriți doar să vă răsfățați animalul de companie cu ceva gustos, conservele holistice pentru câini sunt alegerea ideală. Printre acestea există atât rații complete pentru fiecare zi, cât și mâncare gourmet care poate fi dată ca o delicatesă. Această hrană este făcută și pentru animalele cu nevoi speciale, de exemplu, pentru câinii cu digestie sensibilă sau supraponderală. Acestea conțin toate ingredientele necesare pentru o hrănire echilibrată: o cantitate mare de carne, vitamine esențiale, aminoacizi și minerale. Chiar și cel mai pretențios gourmet va aprecia hrana holistică pentru câini umezi, deoarece are o aromă foarte apetisantă și un gust excelent..

Prețul mediu al unei cutii este de 400g. variază de la 150 la 300 de ruble.

Lista mărcilor

Astăzi, opinia este destul de obișnuită că toate alimentele fără cereale sunt holistice și există, de asemenea, o concepție greșită foarte populară: meniurile holistice sunt diete bogate în proteine. Pentru a nu fi înșelați și a nu ghici ce marcă produce cu adevărat diete holistice de clasă, vă sugerăm să faceți cunoștință cu cele mai faimoase dintre ele:

Wolfsblut

Wolfsblut

Produse ale companiei germane Healthfood24 GmbH, a cărei gamă include atât mâncare uscată, cât și conserve. Producătorul oferă mai mult de 20 de tipuri diferite de diete, printre care puteți alege hrană pentru câini de toate vârstele și mărimi de rasă. O caracteristică distinctivă a acestor meniuri este componentele hipoalergenice și exotice din carne și pește, de exemplu, carne de vânat, cangur, carne de cal, bivol indian, fazan, struț, eglefin. Sursa de carbohidrați din acestea este cel mai adesea cartoful dulce, nautul, derivații de mazăre.

Mai multe despre mâncarea Wolfsblut

Amestec holistic

Amestec holistic

Rații canadiene care includ formulări fără cereale și cereale integrale. Formulele acestor furaje utilizează componente din carne de înaltă calitate, conservanți naturali (rozmarin), minerale chelate, fructe, rădăcini și ierburi. În meniul fără cereale, cerealele sunt înlocuite cu cartofi, mazăre și cartofi dulci, plus mere, pere, dovleci și banane sunt prezente. Curcanul și somonul sunt ingrediente proteice, iar grăsimea somonului și uleiul de floarea-soarelui sunt utilizate ca lipide..

Grandorf

Grandorf

Proprietarul acestui brand este o companie rusă, dar produsele sunt fabricate în fabrici din Belgia (United Petfood Producers NV) și Italia (Monge&C. SpA). În rețetele uscate Grandorf, 60% din carne este menționată în compoziție (miel, curcan, rață sau iepure), în versiunea pește este cod și hering. Furnizorul de carbohidrați aici este orezul alb sau brun (în funcție de meniu), într-o dietă fără cereale este vorba de cartofi dulci. Rolul grăsimilor este jucat în principal de grăsimea de curcan. Dietele Grandorf includ krill, pudră de roșcove și Synox 3D (Complex Antioxidant Natural).

Mai multe despre mâncarea Grandorf

Merge!

Merge!

O linie de furaje din Canada, din Petcurean. Folosesc carne de pasăre proaspătă (pui, rață, curcan), miel și cerb sau pește (păstrăv, somon, hering). Carbohidrații joacă un rol în ovăz sau orez brun, în timp ce formulele fără cereale includ cartofi, mazăre, linte sau naut. Rețetele folosesc în principal ulei vegetal din rapiță, nucă de cocos și floarea-soarelui în simbioză cu grăsime de pui sau ulei de somon. Toate dietele conțin fructe și legume, fructe de pădure și truse de plante.

Mai multe despre feedul Go!

Magnusson

Magnusson

Mâncare unică pentru câini fabricată în Suedia. Se prepară folosind o tehnologie specială „coacerea la cuptor”. Toate ingredientele utilizate sunt exclusiv produse organice suedeze. Baza acestui aliment este carnea vacilor (numai fileuri), măcinată în carne tocată. Toate rețetele au o compoziție extrem de simplă, în care, pe lângă carne de vită, există grâu grosier, ouă și morcovi proaspeți, plus ulei de rapiță și suplimente de vitamine și minerale. Uleiul natural de rozmarin acționează ca un conservant. Magnusson Petfood AB nu folosește OMG-uri, potențiatori de aromă, conservanți sintetici și materii prime de calitate scăzută.

Mai multe despre Magnusson feed

Adună organice

Adună organice

Acestea sunt rațiile de la autorii filmului Go! și Acum, care sunt deținute de Petcurean. O trăsătură distinctivă a alimentelor Gather este utilizarea numai a ingredientelor organice, refuzul de a utiliza OMG-uri, materii prime cultivate cu hormoni de creștere sau antibiotice. Există trei tipuri de meniu din care puteți alege: Oceanul sălbatic, Free Acres și Endless Valley. Baza rețetei Oceanului sălbatic este fileul de cod cu mazăre, naut și linte, cu adaos de carne de krill. Acri gratuit - O dietă cu pui, mazăre și linte, din nou cu krill. Endless Valley este un aliment vegan fără ingrediente animale. În fiecare dintre ele nu există grâu, porumb, soia, precum și subproduse..

Farmina N&D

Farmina N & D

Natural&Delicious este o serie de alimente italiene pentru animale de companie cu cereale mici și fără cereale. Principala diferență între aceste două formule este fracția de masă a produselor de origine animală și prezența / absența boabelor. Deci, versiunea fără cereale conține 70% din componentele animale și 30% sunt fructe, legume, fructe de pădure. Dieta cu conținut scăzut de cereale este alcătuită din 60% ingrediente animale, 20% fructe, minerale și legume, iar alte 20% sunt dedicate cerealelor (spelt și ovăz). Ca proteine ​​animale din meniul N.&D se folosește carne de pui, miel, pește. Există, de asemenea, mai multe diete exotice: cu mistreț, prepeliță, rață sau carne de vânat. Grăsimile din compoziție provin și de la animale, nu din surse vegetale - pui și ulei de pește.

Citiți mai multe despre feedul Farmina N&D

Laba de nord

Laba de nord

O marcă comercială a companiei canadiene Corey, ale cărei produse constau din ingrediente de cea mai bună calitate - potrivite pentru consumul uman. Toată gama de alimente pentru câini este închisă în trei poziții: pentru pui, pentru animalele de companie adulte de orice rasă și pentru rasele mici. Aceste rețete nu conțin cereale și se bazează pe 85-90% pui și pește, cu restul de 10-15% mazăre verde, naut, cartofi dulci și mere și varză. Printre aditivi se numără afine, afine, dovleac, spanac și o listă întreagă de plante medicinale plus un complex de vitamine și minerale..

Gustul sălbaticului

Gustul sălbaticului

Una dintre mărcile comerciale ale Diamond Pet Foods, care se află în SUA și își fabrică produsele acolo. Numele acestor alimente (Gustul sălbaticului) reflectă esența rețetelor: hrană pentru prădători unde nu există loc pentru culturi și conține tipul de carne și pește pe care un animal de companie le-ar putea găsi în sălbăticie. Ingredientele din carne sunt cele care diferențiază gustul dietelor sălbatice. Există trei meniuri pentru câini de ales: Southwest Canyon (cu mistreț, carne de vită, fasole și naut), Pacific Stream (cu somon afumat, pește de ocean și cartofi dulci) și zone umede (cu potârnichea prăjită, rață, curcan afumat și cartof dulce). Separat, există dieta High Puppy Puppy - pe bază de bizoni, miel cu cartofi dulci și carne de vânat prăjită.

Vulturul auriu holistic

Vulturul auriu holistic

Fabricat în Marea Britanie, realizat cu ingrediente prietenoase cu oamenii. Aceasta înseamnă că toate produsele din hrana vulturului auriu sunt naturale și de înaltă calitate. Varietatea dietelor constă în nouă rețete tradiționale de hrană pentru câini, trei tipuri de formule monoproteice (cu rață, somon și miel), precum și trei diete fără cereale: fermă (rață cu curcan), vânat (carne de vânat cu iepure) și Ocean ”(somon, hering și păstrăv). Producătorul folosește pui, somon, carne de porc, miel și rață în produsele sale. Cele mai frecvente surse de grăsime sunt puiul, peștele și semințele de in. Principalele meniuri folosesc și ovăz, orez brun sau alb, precum și legume (roșii, cartofi, morcovi), fructe, mazăre verde și diverse fructe de pădure.

Recenzii proprietarului despre hrana holistică

Înainte de a oferi o nouă dietă animalului lor de companie, mulți vor să știe părerea proprietarilor care au încercat deja mâncarea holistică pentru câini - recenziile celor mai mulți dintre ei se rezumă la următoarele:

  • Liniile holistice fără cereale îndeplinesc așteptările și ajută multe animale de companie cu alergii alimentare să ducă o viață normală și sănătoasă. Digestia lor este normalizată și iritarea pielii dispare..
  • Mulți iubitori de câini au dificultăți în a transfera un animal de companie din hrana unui renumit brand super premium francez. Adesea animalele lor de companie sunt reticente să mănânce alimente noi sau să le refuze cu totul..
  • Există momente în care proprietarii care au încercat mâncarea holistică pentru câini, ale căror recenzii sunt adesea pozitive, rămân foarte nemulțumiți. Animalele lor de companie încep să aibă probleme cu haina sau greutatea. Evident, toți câinii sunt diferiți, iar abordarea alegerii mâncării este strict individuală..

Recenzii ale medicilor veterinari despre alimentele holistice

Punctul cheie la care medicii veterinari acordă atenție proprietarilor este că holisticele nu sunt furaje medicinale. Și nu vă așteptați la efecte miraculoase din această categorie de alimente. Dacă animalul de companie are o predispoziție genetică la orice boli, atunci alimentele din grupul holistic reduc doar șansele de a dezvolta boala, dar nu garantează protecția împotriva bolii. Adică, hrana pentru câinii dintr-o clasă holistică, ale cărei recenzii li se atribuie proprietăți fără precedent, sunt de fapt doar hrană de înaltă calitate pentru un prieten cu patru picioare.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Mâncare pentru câini de clasă holistică