Curs tânăr luptător - antrenament husky

Fiecare proprietar are visul de a-l face pe prietenul cu patru picioare să devină inteligent și cuminte, capabil să execute o varietate de comenzi. Antrenarea câinilor precum Husky necesită nu numai răbdare, ci și asertivitate..

Autoeducarea unui cățeluș ar trebui să se bazeze pe recompense. În această situație, un animal de companie tânăr ar trebui să primească un tratament pentru executarea corectă a comenzii. Acest lucru va ajuta la fixarea reflexului câinelui la un anumit cuvânt..

Experții cu experiență recomandă să înceapă antrenamentul unui cățeluș când acesta are 4 luni. La această vârstă, el este deja puternic și va putea efectua o varietate de comenzi.

Există terenuri de antrenament lângă cluburi, cărora li se permite de obicei să fie vizitate împreună cu animalul de companie pentru antrenament. Creșterea unui Husky poate fi efectuată cu ajutorul unui instructor experimentat, sfaturi utile din partea sa. În unele situații, câinele poate fi dat clubului în grija manipulanților de câini.

Creșterea unui cățeluș Husky este complicată de faptul că această rasă de câine are o dispoziție iubitoare de libertate. În plus, animalul de companie doar iubește foarte mult să se miște. Dacă nu are o astfel de oportunitate, se va plictisi pur și simplu. Prin urmare, este necesar să încărcați în mod regulat animalul cu diferite comenzi, jogging și mers pe jos..

Cele mai simple comenzi, care vor fi discutate mai jos, pot fi învățate fără asistența instructorului. În acest caz, ar trebui să oferiți mâncăruri pentru animalele de companie, lăudați-l. Este necesar să te antrenezi atunci când prietenul cu patru picioare se simte bine. Nu se recomandă desfășurarea orelor prea devreme sau, dimpotrivă, târziu..

Predarea unui cățeluș din această rasă de comenzi de câini se poate face destul de repede. Și numeroase videoclipuri sunt dovada acestui lucru. Dar, în același timp, instruirea ar trebui să se desfășoare în mod regulat. Nu te poți opri la jumătatea drumului. Aceasta este singura modalitate de a obține rezultate pozitive în cea mai scurtă perioadă de timp posibilă..

Echipe didactice

Este recomandat să instruiți o mare varietate de echipe nu numai pentru spectacole. Cu ajutorul lor, proprietarul va putea stabili contactul cu un prieten cu patru picioare. Trebuie amintit că este extrem de dificil să obții rezultate sută la sută. Și dacă doriți să vă creșteți prietenul, este recomandat să repetați aceleași comenzi din nou și din nou, recompensând periodic animalul de companie.

Videoclipul va arăta cum animalul de companie efectuează cele mai simple acțiuni chiar la începutul antrenamentului său.

Învățarea abordării

În primul rând, trebuie să vă obișnuiți animalul de companie cu comanda „Vino la mine!”. Spune-o constant atunci când îți chemi cățelul la tine. De îndată ce finalizează acțiunile care i se impun, dăruiește un delicat și laudă. Și repetați până când câinele începe să execute comanda instantaneu..

Stai! Comandă

Predarea unui cățeluș nu este atât de dificilă pe cât ar părea. Este necesar să începeți să o pronunțați atunci când animalul de companie este deja așezat. Este important să faceți animalul conștient de ceea ce hrăniți și pentru care îl lăudați. Se recomandă antrenamentul constant, fără a uita de recompense.

Căutare

Pentru a învăța un câine porunca „Căutați!”, Trebuie mai întâi să arătați deliciul. După aceea, ține-l cu palma sau ascunde-l la spate. Apoi spune comanda. De-a lungul timpului, puteți găsi mai multe locuri izolate pentru a ascunde orice lucru..

Pregătirea abilităților de bază

Expresia „Nu poți!” aparține categoriei de bază. În cazul în care animalul de companie a apucat ceva, veniți și scoateți un obiect inutil din gură. În același timp, pronunțați comanda în mod clar și strict. Este permis să mângâie ușor cățelușul sau să-l certeze.

Recomandări importante

Este necesar să subordonăm în mod constant voința cățelușului în mod constant, în toate problemele. Chiar și farse inocente pot duce ulterior la probleme destul de grave. Dacă decideți să vă antrenați câinele acasă, respectați sfaturile și recomandările manipulatorilor de câini cu experiență. În primul rând, trebuie să arăți cine este liderul..

Educația constantă, luând în considerare stimulentele, ar trebui să se desfășoare nu numai la terenurile de instruire, ci și la domiciliu. Dacă decideți să obțineți un câine din această rasă, ar trebui să vă gândiți să vizitați cluburi speciale, care organizează în mod regulat competiții și antrenamente..

Principii de bază de urmat

  1. Când obișnuiești un cățeluș cu comenzi, acesta nu trebuie pedepsit fizic. Metoda morcovului și bățului nu funcționează în această situație. Doar dulciurile, care sunt hrănite câinilor din această rasă pentru executarea corectă a comenzilor, contribuie la un rezultat pozitiv. Încercați să lăudați câinele în mod constant, încurajați mâncarea. Dacă se comportă greșit, distrageți atenția cu o jucărie.
  2. Este necesar să repetați de multe ori ceea ce a fost deja trecut. În numeroase videoclipuri de antrenament, puteți vedea cum manipulatorii de câini experimentați rostesc adesea aceeași frază de comandă, chiar dacă animalul de companie îi urmărește fără îndoială. Datorită acestui fapt, va fi posibilă consolidarea reflexului necesar.

Video „Cum să educi și să te antrenezi”

Videoclipul va vorbi în detaliu suficient despre o astfel de rasă de câini precum Husky. Se acordă multă atenție procesului de creștere. Prin urmare, trebuie să o urmăriți..

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Curs tânăr luptător - antrenament husky