Brățări repelente la țânțari: avantaje și dezavantaje

Toți oamenii iubesc vara și căldura. Dar, deseori, perioada frumoasă a anului este umbrită de astfel de neplăceri precum țânțarii și mușchii. O seară caldă pe stradă sau o excursie în natură este aproape întotdeauna însoțită de problema mușcăturilor acestor insecte care suge sânge. Dacă vă puteți ascunde de ele în interior folosind plase de țânțari sau alte metode de barieră, atunci contactul direct în aer liber este inevitabil. Până în prezent, omenirea a inventat multe metode diferite de a face față unui astfel de flagel precum mușcătura de țânțar. Una dintre ele este brățările anti-țânțari.

Principiul de funcționare și beneficiile brățărilor de țânțari

Brățara împotriva țânțarilor este o soluție modernă, convenabilă, accesibilă și, conform producătorilor, foarte eficientă împotriva țânțarilor. Acum să ne dăm seama cum și datorită a ceea ce funcționează acest obiect. Fiecare persoană respiră. În acest proces, expirăm dioxidul de carbon, care atrage insectele care suge sângele..

Acțiunea brățării se datorează impregnării materialului din care este realizată cu uleiuri esențiale. Aceasta este în principal citronella, uneori producătorul adaugă altele (lămâie, mentă, lavandă, eucalipt). Când este așezată pe un braț sau picior, brățara este expusă la temperatura corpului și începe să emită un miros slab de uleiuri care neutralizează mirosul de dioxid de carbon. Drept urmare, țânțarii „nu văd” o persoană, nu o percep ca o sursă de energie, pentru care este concepută brățara..

Brățări repelente la țânțari

Brățările funcționează datorită uleiurilor esențiale cu care sunt impregnate

Care sunt avantajele brățărilor față de alte mijloace de combatere a țânțarilor:

  • Ușurință în utilizare. Alte metode necesită timp pentru a pulveriza, aplica, căuta o sursă de electricitate etc. Brățara este pusă pe încheietura mâinii sau gleznei - atât. Nu este nevoie de niciun efort, puteți face acest lucru din mers fără a acorda o atenție specială.
  • Siguranță. Un punct foarte important în alegerea produselor pentru controlul țânțarilor este problema siguranței sănătății. Brățările sunt realizate din materiale hipoalergenice: microfibră, silicon, plastic. Acest material este impregnat cu uleiuri naturale care nu cauzează niciun rău corpului nostru. Un alt beneficiu de siguranță este faptul că nimic nu trebuie aplicat direct pe piele sau îmbrăcăminte. Aceasta înseamnă că este exclusă posibilitatea ca chimia să pătrundă în ochi sau în alte membrane mucoase, iar pericolul de aprindere dispare.
  • Durata operației. Acțiunea brățării se calculează până la 250 de ore, ceea ce este mult, având în vedere că brățara este utilizată timp de aproximativ 8 ore pe zi. Astfel, o singură brățară ar trebui să fie suficientă pentru o lună calendaristică..
  • Practic. Cilindrii și tuburile pot fi uitate sau pierdute, iar brățara vă va fi întotdeauna alături. Alte produse trebuie reaplicate periodic. De regulă, țânțarii nu aterizează doar pe acele zone ale pielii pe care se aplică agentul protector. Dacă ați ratat o zonă mică, aceasta poate fi mușcată. Brățara funcționează constant și acoperă întregul corp. În cazuri extreme, persoanele foarte înalte ar trebui să folosească două copii - unul pe braț și unul pe picior..
  • Estetică. Brățările sunt disponibile în diferite culori, lățimi și modele. Acest avantaj îl va atrage în special pe copiii care percep produsul protector ca divertisment sau decor și îl vor purta cu bucurie..

Conditii de depozitare

În perioada în care nu purtați brățara, aceasta trebuie așezată într-un pachet sigilat, ferit de lumina directă a soarelui. A se păstra la o temperatură care nu depășește + 25 ° C. Acest lucru va ajuta la prelungirea duratei de viață a brățării. Într-adevăr, sub influența căldurii solare sau a altor călduri, produsul va emite în mod constant vapori de ulei, slăbindu-i treptat eficacitatea și apoi se va usca pur și simplu..

Contraindicații și efecte secundare

Orice respingător de țânțari are dezavantajele sale. Dar brățările nu au atât de multe dezavantaje:

  • Reactie alergica. Brățara poate fi purtată nu numai pe un braț sau picior gol, ci și peste îmbrăcăminte, astfel încât apariția alergiilor este minimizată. Totuși, poate fi, deoarece corpul fiecărei persoane este individual.
  • Intoleranță individuală. Dacă nu a apărut alergia la uleiul esențial, atunci respingerea mirosului emanat de obiect poate deveni un obstacol în calea funcționării brățării. După cum se spune, gustul și culoarea unui prieten nu sunt. Dacă cineva nu-i place mirosul, există întotdeauna opțiunea de a încerca un alt producător cu o compoziție diferită a „buchetului aromat”.
  • Vârsta de până la 3 ani. Cei doi factori de mai sus dau naștere celui de-al treilea: nu puteți prevedea niciodată cum va reacționa corpul copilului la compoziția impregnării brățării. Compoziția mirosului poate irita copilul și probabil că nu va putea spune despre asta. ai grija.
  • Sarcina. Acest lucru nu înseamnă că brățara este dăunătoare femeilor însărcinate. Doar că acest punct este negociat din cauza lipsei studiilor clinice, deoarece nici o femeie care așteaptă un copil nu va fi de acord să devină un subiect experimental pentru a efectua experimente în cadrul studierii efectelor nocive ale componentelor constitutive asupra dezvoltării fătului..

Astfel, nu există contraindicații ascuțite pentru utilizarea brățărilor. Mulți le poartă cu succes și nu experimentează disconfort. Dacă aveți senzații neplăcute, pur și simplu scoateți brățara sau încercați să o înlocuiți cu un produs de la alt producător.

Prezentare generală a brățărilor de la diferiți producători

Luați în considerare brățările celor mai populari producători, vom încerca să evidențiem caracteristicile fiecărui brand.

Gardex Baby (Gardex Baby)

Brățările acestei companii sunt fabricate în China și reprezintă un produs masiv larg din silicon și metal. Fiecare pachet vine cu 3 cartușe de cauciuc termoplastic impregnate cu ulei de schimb. Compoziția uleiurilor esențiale: citronella, lavandă, mușcată, mentă. Produsul este conceput pentru utilizare într-o zonă cu nivel mediu sau scăzut de congestie a insectelor. Copiilor nu li se recomandă să poarte o brățară mai mult de 6 ore pe zi.

Protecție împotriva țânțarilor Gardeks Baby

Brățara este concepută pentru o mică acumulare de insecte care suge sângele

Brățări Gardex Baby Recenzii

Concluzie: în instrucțiunile pentru brățară în sine este scris că funcționează cu un număr mic de țânțari, iar acest lucru este deja alarmant. În practică, judecând după recenzii, brățara acestui producător este ineficientă..

Bugstop

Țara de origine - China. Material: polietilenă de înaltă presiune. Ingrediente: ulei de citronella. Designul brățărilor este foarte variat, jucăriile sunt incluse pentru copii. Există trei linii de brățări: familiale, copii, universale. Acestea din urmă sunt concepute pentru adulți, pachetul provine dintr-o bucată sau mai mult. Brățările de familie pot avea doar 3 brățări universale sau 3 produse universale și 2 produse pentru copii. Acestea din urmă, desigur, sunt concepute pentru copii cu vârsta de 3 ani și peste, în cantitate de 1 bucată pe ambalaj. Timp de acțiune - nu mai puțin de 180 de ore. Copiii nu pot purta mai mult de două brățări pentru cel mult 8 ore pe zi.

Rezistent la țânțari Bagstop

Brățările Bagstop sunt de trei tipuri: familiale, pentru copii și universale

Recenzii despre brățări Bugstop

Concluzie: Brățările Bugstop arată un rezultat bun. Efectul este individual și se stabilește empiric.

Bugslock

Brățările acestui brand sunt fabricate în Coreea. Materialul produselor este din microfibra moale, catifelată, de diferite culori. Brățara este impregnată cu ulei de citronelă. Potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copii, inclusiv pentru nou-născuți. Durata de viață - cel puțin 200 de ore.

Brățări Bugslock Mosquito

Brățările moi și colorate Bugslock sunt concepute pentru a ține țânțarii departe

Recenzii despre brățări Bugslock

Concluzie: Brățările Bagslok au mai multe recenzii pozitive decât negative. Poate că cei nemulțumiți au găsit fie produse expirate, fie un fals. Avantajul brățărilor de la acest producător este capacitatea de a le folosi pentru a proteja copiii de la naștere..

Noroc verde (Greenlack)

Producătorul de brățări Green Luck susține că produsele lor vor dura cel puțin 240 de ore. Și, de asemenea, instrucțiunile indică faptul că nu există restricții de vârstă pentru utilizarea brățărilor. Produsele sunt fabricate din microfibre, impregnate cu uleiuri de citronella și lavandă. Gama de produse este reprezentată de cele mai diverse.

Brățări de țânțari Noroc verde

Brățările cu noroc verde sunt potrivite chiar și pentru cei mai mici copii

Recenzii despre brățări Green luck

Concluzie: în majoritatea cazurilor, utilizatorii de brățări Greenlack au fost mulțumiți de rezultat. Astfel, produsele acestui producător sunt destul de eficiente..

Mothercare (Mazekea)

Brățările din latex marca Mothercare sunt fabricate în SUA. Conțin mai multe uleiuri esențiale: citronella, mușcat și lămâie. Poate fi utilizat de adulți și copii cu vârsta peste 3 ani. Durata de viață este de 100 de ore. Ca și în cazul altor mărci, culorile brățărilor sunt foarte diferite. Design laconic. Un avantaj distinctiv este rezistența la apă a brățării. Nu trebuie eliminat în timpul înotului, efectul țânțarului nu va fi afectat.

Brățară pentru țânțari Mothercare

Brățările Mothercare pot fi lăsate aprinse în timp ce înotați

Recenzii despre brățări Mothercare

Este posibil să creați singur o brățară de țânțari

Deoarece uleiurile esențiale sunt ingredientul activ al brățărilor, puteți încerca să faceți singură o brățară. De asemenea, puteți aplica ulei pe piele (nu uitați de alergii) sau pulverizați pe o plasă de țânțari. Aplicarea pe haine este plină de consecințe neplăcute sub formă de pete care vor fi greu de spălat. Există recenzii pe Internet ale persoanelor care au reușit să producă acasă repelenți de țânțari pe bază de ulei..

Recenzii despre auto-fabricarea de remedii anti-țânțari

După cum puteți vedea din recenzii, puteți folosi uleiul esențial ca protecție împotriva țânțarilor. Și nu este necesar să folosiți brățări pentru acest lucru..

Video: repulsiv la țânțari pe bază de ulei esențial

Brățările nu sunt singurul remediu pentru mușcăturile de țânțari. Cu toate acestea, este un produs modern, accesibil și confortabil pentru țânțari. Recenziile utilizatorilor ne permit să concluzionăm că această metodă are un public propriu, în timp ce sunt cei care nu au fost nemulțumiți de rezultate. Motivele unei reacții negative pot fi atât calitatea produsului, cât și prezența falsurilor sau nerespectarea regulilor de funcționare. Înainte de a cumpăra o brățară rezistentă la țânțari, citiți instrucțiunile, acordați atenție datei de expirare și integrității ambalajului. Dacă produsul este expirat sau ambalajul este deteriorat, atunci nu cumpărați o astfel de brățară, pentru a nu fi dezamăgiți. Aveți grijă atunci când alegeți un vânzător: nu este nevoie să comandați un produs pe site-uri dubioase, atrăgând un cost mai mic. Este mai bine să cumpărați de la un reprezentant autorizat sau în magazine, precum și în farmacii, unde există certificate de calitate.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Brățări repelente la țânțari: avantaje și dezavantaje