Teddy food - serviciu social pentru mustață

TEDDY FOOD este un serviciu social pentru mustață. Câteva clicuri și un animal de companie fără stăpân primește un castron cu mâncare și îl privești mâncând în timp real. Totul este simplu și transparent!

Datorită lui, puteți comanda o serie de servicii (hrană, mâncare, jucării etc.) pentru un animal de companie selectat de la adăpost și apoi puteți urmări cum se fac toate acestea online. Pentru oricare dintre acțiuni, utilizatorul primește titluri și puncte. Prețurile pentru asistență încep de la 15 ruble.

Serviciu de joc

Una dintre principalele caracteristici ale asistenței TEDDY FOOD este serviciul de joc. Acesta este motivul pentru care a atras atâta atenție asupra sa. National Geographic, Animal Planet, Cosmopolitan, Dima Bilan, The Village, Lepra și alții au scris deja despre proiect.

Punctele câștigate de utilizatori pot fi folosite din nou pentru a ajuta animalele. Și în viitorul apropiat - să facă schimb de cafenele, mărfuri în magazinele de animale de companie și cu alți parteneri ai proiectului. Iar titlurile premiate mărturisesc asistența acordată.

Cum funcționează serviciul?

Echipa proiectului trimite gratuit camere video la adăpost și transferă 100% din fonduri animalelor. Fiecare fiară cu coadă este alocată de la 20 la 30 de zile de ședere în proiect. Acest timp este suficient pentru a-i oferi toate serviciile importante, pentru a-l alimenta cu o marjă și, de asemenea, pentru a face publicitate prin repostări.

Dacă animalul nu este luat, acesta se întoarce la locul inițial din adăpost, iar proiectul continuă să caute o casă pentru el. Un nou prieten cu patru picioare îi ia locul.

Misiune

Creatorii TEDDY FOOD își iau în calcul misiunea de a găzdui cât mai multe animale de companie. De aceea serviciul este atât de luminos și prietenos. Nu există apeluri impunătoare de ajutor și se acordă multă atenție calității conținutului..

Transparenţă

Dezvoltatorii au încercat să facă asistența cât mai transparentă posibil. Prin urmare, pe lângă camerele CCTV, pe cardul pentru animale de companie a fost realizată o bandă de ajutor.

Datorită ei, puteți urmări fiecare 10 ruble transferate către păsări. Și, de asemenea, cine a ajutat pe cine și cum. După furnizarea de servicii, un raport privind munca depusă devine disponibil pentru fiecare animal: un cec, o chitanță.

Probleme

TEDDY FOOD este un proiect tânăr, dar foarte promițător. Până în prezent, există puține animale în el și în doar 30 de zile a oferit complet servicii de miere tuturor animalelor de companie, le-a hrănit cu luni înainte. Și cel mai important - un prieten cu coadă este deja atașat.

Prin urmare, acum a fost organizată o strângere de fonduri pe site-ul de finanțare colectivă Boomstarter. Cu fondurile strânse, echipa proiectului va putea conecta mai multe animale din adăposturile din toată țara și va face serviciul mai convenabil pentru utilizatori.

Fondatorii au planuri ambițioase. Cu banii strânși, intenționează să se conecteze până la 100 de animale de companie, care se vor schimba la fiecare 30 de zile. Și intenționează să atașeze 15 animale pe lună.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Teddy food - serviciu social pentru mustață