Un crocodil cu fălci diferite trăiește în grădina zoologică indiană

Crocodil și-a rupt maxilarul în timpul unei lupte și a încetat să crească.

În India, în grădina zoologică din orașul Vandaler trăiește un crocodil cu o gură foarte ciudată.

Acum câțiva ani, această tânără reptilă și-a rănit maxilarul superior în timpul unei lupte și după aceea nu a mai crescut..

Animalul nu s-a putut hrăni și cel mai probabil ar fi murit fără ca personalul grădinii zoologice să-și fi observat rănirea. Pentru a oferi asistență victimei, i s-a alocat o volieră personală.

Foto: Palaninathan M / Caters News

Muncitorii spun că crocodilul suferea. Pentru a se apropia de el, a spăla rana și a o unge cu medicamente, au fost nevoiți să folosească o perie pe un stâlp lung, deoarece nu puteau pune un bandaj pe ea. Au fost folosite și antibiotice.

După rănire, maxilarul crocodilului a încetat să crească, în ciuda faptului că osul a fost complet vindecat. În mod surprinzător, crocodilul s-a obișnuit rapid să trăiască cu o gură atât de nestandardă și nu-i dă niciun disconfort.

Crocodilii obișnuiți sunt hrăniți cu bucăți mari de carne. Pentru o mai mare comoditate, această reptilă este aruncată în carne tocată mărunt..

În ciuda faptului că crocodilul este un animal foarte periculos, acesta arată foarte neobișnuit și chiar drăguț, ceea ce atrage atenția vizitatorilor. Și nu cu mult timp în urmă a avut o „ședință foto” cu fotograful local Palaninathan M.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Un crocodil cu fălci diferite trăiește în grădina zoologică indiană