O turmă de balene albe adăpostește un narval în canada

În Canada, oamenii de știință au reușit să facă poze unui narval dintr-o turmă de balene beluga. Acest narval a ajuns probabil la balene când era încă foarte tânăr. La o vârstă fragedă, sunt foarte asemănători, așa că balenele l-au luat pentru al lor.

În râul St. Lawrence (Canada), oamenii de știință au reușit să obțină poze cu balenele beluga, printre care se afla un narval adult. Potrivit unuia dintre cercetători, comportamentul narvalului nu a fost diferit de cel al balenelor beluga, care, la rândul lor, l-au tratat ca pe ruda lor.

Cel mai probabil, narvalul a ajuns la balenele foarte mici. Datorită faptului că tinerii narali sunt foarte asemănători cu belugasele mici, el a fost confundat cu ei.

Narval printre balenele beluga

În plus, acest narval nu a înotat doar printre beluga, ci le-a urmat spre sud, unde naralele nu înoată de obicei..

De asemenea, s-a dovedit că acesta nu este singurul caz de găsire a unui narval printre beluga. Acest lucru a fost observat cu doi ani mai devreme și, judecând după culoarea narvalului, acesta este același individ care a fost văzut zilele trecute.

Narwhal este adăpostit de o turmă de balene

În ciuda faptului că acest narval este deja destul de adult și are o piele închisă la culoare și un corn mare, diferența sa nu deranjează balenele beluga. Acest fenomen îi face pe oameni de știință să gândească. Arctica se încălzește și, din cauza schimbărilor climatice, naralele și balenele se vor amesteca din ce în ce mai mult. Poate că în viitor vom putea observa un hibrid de narval și balenă beluga.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » O turmă de balene albe adăpostește un narval în canada