Tipuri de otravă pentru șoareci și rețete de casă

Fiecare proprietar al unei case private cel puțin o dată, dar confruntat cu problema șoarecilor din casă. Mirosurile proaste și mâncarea stricată pot fi neliniștitoare mult timp. O varietate de metode pentru distrugerea dăunătorilor vă permite să vă ocupați rapid și eficient de ele. Principalul lucru aici nu este să vă răniți pe dumneavoastră și animalele de companie. Această metodă de luptă, ca otrăvire a rozătoarelor cu diferite otrăvuri, s-a dovedit a fi bine. Ușurința de utilizare și eficiența sunt principalele sale avantaje.

Tipuri de otravă pentru șoareci

Dezvoltările generațiilor anterioare și ale industriei moderne pot și ar trebui utilizate împreună. În același timp, remediile populare fac față problemei nu mai puțin eficient decât cele cumpărate. Otravurile chimice sunt prezentate în cantități mari pe rafturile magazinelor. Înainte de a cumpăra un produs, trebuie să vă familiarizați cu principiul acțiunii sale. Mai bine, aflați despre toate tipurile de medicamente și alegeți-l pe cel potrivit. Ele sunt diferite ca formă de eliberare și metodă de expunere. Prin compoziție, otrăvurile sunt împărțite în două grupe: organice și anorganice. Primele acționează rapid la doze mici, iar cele din urmă conțin metale în compoziția lor și, pentru ca acestea să acționeze mai repede, sunt necesare doze mai impresionante.

După tipul de reacție la organismul dăunătorului, otrăvurile sunt împărțite în următoarele grupuri:

 • Afectând organele digestive.
 • Afectează sistemul circulator (subțiază sângele, provoacă sângerări și hemoragii).
 • Afectând țesutul osos.
 • Afectând sistemul respirator.
 • Substanțe care se acumulează și provoacă otrăvire.
 • Afectând sistemul nervos.
 • Mumificatoare. Se diferențiază prin faptul că, după moarte, șoarecele este mumificat, iar acest lucru împiedică apariția unui miros neplăcut.
Forme de producere a otrăvii pentru șoareci

Există otrăvuri organice și anorganice. Primele durează mai mult, dar sunt mai puțin periculoase pentru mediu

Formularul de lansare poate fi, de asemenea, diferit:

 • Aerosoli, creme. Tratează suprafețele pe care se mișcă șoarecii..
 • Geluri.
 • Lichid. Ea este folosită pentru a trata alimentele pe care le vor mânca rozătoarele.
 • Granule. Sunt amestecate în alimente pentru șoareci..
 • Produse gata preparate în tablete sau brichete care nu trebuie amestecate în alimente.

Prezentare generală a substanțelor chimice

Un anticoagulant este o substanță care este adesea utilizată la producerea otrăvurilor. Nu funcționează imediat, ci în câteva zile, din cauza cărora restul șoarecilor din populație nu înțeleg cauza morții. Ele produc otrăvuri cu anticoagulante din prima și a doua generație. Primii se acumulează în corpul rozătoarelor mai mult timp, deci moartea nu vine imediat. Următoarele medicamente s-au dovedit bine:

 • „Alt” (brichete de cereale, ceară și aluat-brânză), „Hunter Anti-rozătoare” (brichete de aluat-brânză), „Moarte de șobolan nr. 1”, „Spărgător de nuci” (granule). Toate acestea sunt fonduri cu ingredientul activ brodifacum, care este un anticoagulant. Provoacă sufocare, sângerare și hemoragie. Drogurile acționează în așa fel încât dăunătorul caută o modalitate de a ieși din casă și moare acolo..
 • „Tsunami”, „Efa”, „Casa curată” - preparate cu bromadiolonă.
 • „Furtună”, „Goliat” (brichete) - ingredientul activ este flocumafenul. Are un efect cumulativ. Rozătoarele otrăvite se mumifică.
 • Inta-Vir este un produs de nouă generație. Un pachet conține 4 tipuri de momeli simultan. Componentele drogului mumifică victima. O compoziție amară a fost adăugată compoziției, datorită căreia animalele de companie nu mănâncă otravă.
 • „Ratindan” este un medicament pe bază de difenacină. Foarte eficient și la fel de toxic, așa că părăsiți camera în timp ce gravați.
 • „Peste oaspeți neinvitați” - conține un complex de substanțe active (pastă de brom, rattidione, brodyrat). Ușor de utilizat, cu mănuși și case de momeală.
Tipuri de otrăvuri industriale

Medicamentele acționează diferit asupra organelor rozătoarelor. Adesea se adaugă o componentă de sufocare. Există mijloace de mumificare a victimei. Ajută la evitarea mirosurilor urâte din casă.

Important! Nu este necesar să închideți fisurile din plinte în timpul gravării, astfel încât dăunătorii să poată ieși. În plus, trebuie să verificați în mod regulat camera pentru persoanele moarte și să le curățați la timp pentru a evita mirosul neplăcut în casă..

Toate aceste produse aparțin grupului organic. Există un altul, anorganic, în compoziția otrăvurilor din care există astfel de substanțe: fosfură, arsenidă, compuși metalici, săruri de taliu și plumb. Otravurile de acest tip acționează grosolan și rapid. Cu toate acestea, acestea sunt foarte toxice și periculoase pentru mediu. Astfel de substanțe sunt utilizate astăzi numai în cele mai grave cazuri..

Remediile populare

Lupta împotriva șoarecilor poate fi începută cu otrăvuri de casă. Este complet inofensiv, dar destul de eficient. Iată câteva rețete eficiente pentru otrăvirea rozătoarelor:

 • Se amestecă tencuiala Parisului cu lapte. Odată ajuns în stomacul șoarecelui, compoziția se va îngroșa, ceea ce va provoca moartea rozătoarelor..
 • Faceți un amestec uscat de făină și alabastru (gips). Puneți apă în apropiere. După ce a mâncat amestecul, dăunătorul va bea apă, iar alabastrul (gipsul) se va întări.
 • Se amestecă 1: 1 lime și zahăr.
 • Zdrobiti pluta, amestecati cu faina sau cereale. Acest amestec se va umfla în stomacul mouse-ului, provocând moartea acestuia..
 • Se amestecă 50 g făină, 100 g zahăr, 150 g bicarbonat de sodiu. Soda, interacționând cu sucul digestiv, eliberează gaze. Șoarecii care au consumat otrava mor din cauza producției crescute de gaze.
Pregătirea otrăvurilor

Otrava de casă nu este mai puțin eficientă, dar mai sigură. Cu toate acestea, utilizarea acestuia va necesita răbdare.

Este interesant faptul că la rozătoare sistemul digestiv are un dezavantaj semnificativ - nu au vărsături, eructații. Pe baza acestui fapt acționează unele otrăvuri de casă..

Cum se alege otravă potrivită pentru șoareci

Pentru ca lupta împotriva rozătoarelor să fie eficientă și sigură pentru gospodării, atunci când cumpărați un produs, trebuie să acordați atenție următoarelor puncte:

 • Este de dorit ca vânzătorul însuși să aibă experiență în utilizarea fondurilor, inclusiv a celor care vând. Prin urmare, este mai bine să cumpărați otravă în sectorul privat și nu în oraș, unde otravă este cumpărată conform principiului „mai mult este mai bine”.
 • Boabele otrăvite își păstrează proprietățile mai mult timp într-un mediu deschis, iar granulele și brichetele se usucă, iar șoarecii își pierd interesul pentru ele.
 • Pachetul spune cât de sigură este otravă pentru animale de companie. Multe medicamente nu interesează deloc pisicile și câinii. Dar, în orice caz, trebuie să luați măsuri de siguranță pentru ca otrava să nu cadă în câmpul vizual al animalului de companie..
Pisica a prins șoarecele

Un șoarece otrăvit cu otravă nu ar trebui să fie prădat de un animal de companie. Prin urmare, trebuie să îndepărtați rozătoarele moarte din timp.

Nu există otrăvuri care să fie complet sigure pentru animalele de companie. Sunt dăunătoare în diferite grade. Medicamentele anticoagulante, de exemplu, au un efect semnificativ asupra sistemului circulator al câinilor și pisicilor. Dar în compoziția multor otrăvuri există o componentă amară care „descurajează” interesul pentru otravă de la animal.

Este necesar să vă asigurați că apa nu este disponibilă rozătoarelor în timpul gravării (de exemplu, dintr-un robinet care picură), deoarece atunci când se simt prost, sunt sigilate. Pentru a vă proteja la maximum pe dvs. și animalele de companie de otravă, puteți pune otravă în cutii speciale, unde animalul nu poate ajunge, dar un șoarece poate târâ.

Recenzii

Este pentru a treia oară când cumpăr rodenticidul nr. Geanta cu momeală conține toate prevederile de bază pentru utilizare și reguli de siguranță și chiar este indicat un antidot, dacă dintr-o dată Dumnezeu interzice ceva ...

Eficacitatea momelii constă tocmai în faptul că într-o săptămână reușesc să otrăvesc întreaga populație din casă și apoi, timp de câteva săptămâni, trăim fără șoareci, ca niște oameni albi, până când alerg noi. De exemplu, au trecut 4 luni de la ultima accidentare, iar șoarecii au apărut din nou la noi.

ShapironGroL

https://otzovik.com/review_1397687.html

Otrava pentru șoareci este cel mai accesibil și eficient mijloc în lupta împotriva rozătoarelor. Cu toate acestea, nu poate fi numit panaceu. Pentru a reduce la minimum riscul ca dăunătorii să se întoarcă în casă, este necesar să se efectueze o serie de măsuri preventive: închiderea fisurilor folosind materiale speciale - îndepărtarea cerealelor și a altor produse în locuri inaccesibile rozătoarelor.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Tipuri de otravă pentru șoareci și rețete de casă