De ce să vezi o mulțime de libelule lângă tine: interpretarea semnelor

Aproape toate insectele au fost onorate să devină simboluri ale credințelor și zicalelor populare. Libelula nu face excepție: insecta ușoară și fragilă nu numai că simbolizează condițiile meteorologice, ci și prezice evenimente viitoare.

Bun augur sau rău

Un număr mare de libelule din apropiere este mai degrabă un semn negativ. Are un caracter de avertizare. Cu toate acestea, există și interpretări pozitive, crezând că o libelula este în apropiere - definitiv.

 • O aglomerație de libelule acasă - pentru a întâlni oaspeții. Oracolele înaripate anunță că vizita rudelor sau a prietenilor va avea loc în curând.
 • Dacă, într-o zi fierbinte, libelule s-au acumulat lângă tine, acesta este un semn al succesului..
 • Mai multe insecte care zboară deasupra capului înseamnă apariția unor noi prieteni, interes din partea sexului opus.
 • Dacă libelulele stau pe un loc dureros pe corp, înseamnă că „trag” boala din tine. Dacă în acest moment aveți o dispoziție proastă sau o serie de probleme, atunci în curând totul se va schimba în bine: atingerea unei libelule pe corp - spre veselie și un spirit optimist.
 • Dacă într-o zi fierbinte de vară observi mai multe libelule lângă tine, atunci fii pregătit să te întâlnești cu personalități necerimonioase și enervante care îți vor strica starea de spirit și îți vor supune răbdarea unei serii de teste.
 • Fluturarea de libelule pe care o priviți în afara ferestrei este o surpriză neașteptată. În curând veți primi un cadou mult așteptat de la părinți sau persoana iubită. Poate că surpriza va fi asociată cu alte aspecte ale vieții (promovare la locul de muncă, bonus în numerar, călătorie în vacanță sau întâlnire cu oameni utili noi).
 • O pereche de libelule care au apărut în apropiere - spre succes în viața ta personală. Pentru persoanele singure - la o întâlnire cu un suflet pereche. Libelele promit o nuntă rapidă pentru cuplurile îndrăgostite, iar sentimentele plictisitoare ale cuplurilor căsătorite se vor aprinde cu vigoare reînnoită.

Merită să acordați atenție nu numai numărului, ci și comportamentului libelulelor. Pe baza particularităților obiceiurilor, observatorii atenți vor putea determina vremea pentru viitorul apropiat și chiar pentru întregul sezon..

 • O mare concentrație de libelule promite vreme caldă și sufocantă, sol uscat, lipsă de ploaie și umiditate.
 • Dacă există o singură libelula, atunci merită să așteptați ploi abundente și răcire..
 • Libelule care se mișcă rapid deasupra solului sau a apei simbolizează vremea rea ​​în viitorul apropiat.

De ce să vezi libelule în vis

Cele mai populare interpretări:

 • A prinde libelule în vis înseamnă a fi nedumerit în realitate. Reconsiderați-vă principiile de viață și începeți să urmăriți ceea ce merită cu adevărat efortul și bugetul..
 • A fi înconjurat de multe libelule înseamnă a ține într-un cerc strâns pe oameni care nu sunt nimic. Acest avertisment se referă la carieră - dacă rezolvați toate problemele importante, iar restul nu fac nimic semnificativ, atunci merită să vă reconsiderați dacă trebuie să vă înconjurați de oameni care merg pe calea celei mai puțin rezistente..
 • Libelule care se scurg peste apă - pentru o călătorie rapidă, o călătorie lungă care nu va fi utilă.
 • Să ucizi sau să rănești o libelula ghemuit pe mână - să provoace daune ca urmare a leneviei și frivolității excesive. În primul rând, un vis avertizează că ar trebui să se adopte o abordare mai serioasă a obiectivului ales - de a studia, lucra, dezvolta.
 • Observarea și studierea zborului de libelule - pentru a realiza că duceți un stil de viață foarte leneș, pierzând oportunitățile de succes într-o carieră sau un plan de dragoste.
 • A prinde și a deține o insectă înseamnă a deveni victima intrigii cuiva, un motiv pentru zvonuri și bârfe. Persoana care îți cunoaște secretul se va arăta într-o lumină negativă. Amenințarea atacului nu este exclusă.

De ce roiește libelule peste apă

Libelule trăiesc peste tot, singurul lucru de care au nevoie pentru un habitat confortabil este apa, vremea caldă și suficientă hrană. Insectele preferă zonele umede. Este foarte important să existe alge și stuf pe site. Adulții își găsesc adăpost acolo și mănâncă prada prinsă. Libelule sunt vânători excelenți, prin urmare, dacă este necesar, se grăbesc peste apă în căutare de hrană și, datorită dexterității și puterii lor, își captează prada și apoi zboară pentru acoperire.

Pentru pescari, apariția de libelule pe apă este un semn pozitiv care îi îndreaptă spre locurile de pescuit. Acest lucru face posibilă alegerea atacului potrivit și obținerea unei capturi bune..

A vedea multe libelule în jurul tău este un semn pozitiv, atât în ​​vis, cât și în conformitate cu înțelepciunea populară. Dacă insecta încă mai promite probleme, atunci nu vă descurajați. Știind dinainte cu ce situație veți face față, reduceți la minim consecințele și luați sarcina mai în serios.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » De ce să vezi o mulțime de libelule lângă tine: interpretarea semnelor