Țânțarul de căpușe: protejează, prin urmare nu mușcă

Respingerea căpușelor a devenit un important tovarăș uman. La urma urmei, protecția împotriva paraziților este necesară pentru o persoană care a ieșit în pădure după ciuperci sau să pescuiască într-un iaz sau doar să se relaxeze în natură. Căpușele sunt artropode, periculoase pentru sănătate și, în cazuri dificile, pentru viața umană. O mușcătură este suficientă pentru a obține o boală gravă care va duce la complicații, dizabilități sau moarte..

Preparate Moskitol din căpușe de stradă și cum funcționează

Întreaga varietate de produse împotriva căpușelor prin metoda de expunere este împărțită în grupuri:

 1. Acaricide - ajută la distrugerea paraziților. Au un efect nervos asupra lor, ca urmare a căruia insectele mor. Astfel de preparate anti-acarian nu trebuie aplicate pe piele, deoarece acestea constau din componente toxice. Echipamentele și echipamentele de camping sunt tratate cu agenți acaricide.
 2. Repelenți - au un efect de respingere, deoarece au un miros neplăcut pentru insecte. Agenții repelenți sunt pulverizați atât pe echipamente, cât și pe piele - cu fiecare dintre aceste opțiuni, medicamentul nu va permite căpușa să adere la corp și să bea sânge.
 3. Combinate - insecticide cu proprietăți de respingere. Astfel de mijloace vă permit să distrugeți căpușele care sunt atașate de haine și, în același timp, să speriați țânțarii și alte insecte zburătoare.

Când vine vorba despre ce medicament pentru căpușe este mai bun, una dintre opțiuni este de a lua în considerare marca de mijloace speciale Moskitol.

Video: experții laboratorului MOSQUITALL vor vorbi despre medicamentul pentru protecția împotriva căpușelor

În linia produselor mărcii, ies în evidență repelenții, al căror scop este uciderea căpușelor:

 1. marusja_8989: 27.01.2018, 20:32
  Cred că nu este nevoie să descriu aici în detaliu mijloacele, deoarece mai jos este punctul planului despre revizuirea fondurilor și elaborează temeinic întrebări despre substanța activă și alte nuanțe
  MOSQUITALL „Protecție împotriva căpușelor” - preparate anticaricide special concepute pentru eliminarea paraziților, respingerea țânțarilor și a altor insecte. Preparatele sunt făcute pentru activități în aer liber și sunt disponibile în două versiuni - spray și aerosoli.
  Aerosol Moskitol

  Aerosolul acarian Mosquitol poate fi utilizat numai pentru tratarea îmbrăcămintei

  Spray-ul protejează mai mult timp datorită concentrației mai mari de substanță activă.

  Spray de căpușe Moskitol

  Spray Moskitol este utilizat pentru a proteja împotriva căpușelor în natură

 2. MOSQUITALL "Protecție delicată pentru copii" este o serie de produse special concepute pentru copii, care include tot felul de preparate pentru combaterea fraierilor de sânge și a paraziților zburători. Corpul bebelușului reacționează mai mult la stimulii externi decât un adult și cu atât mai mult la mușcăturile de insecte. Prin urmare, pentru ca micii turiști să fie protejați de acest flagel, sunt necesare mijloace profesionale super-sigure, dar în același timp, în special eficiente. Linia „Protecție blândă pentru copii” protejează bebelușii de căpușe și insecte dăunătoare în timpul mersului, în timpul somnului în timpul zilei și în timpul nopții..
  Aerosoli pentru țânțari și căpușe

  Aerosol pentru țânțari și căpușe special conceput pentru copii

Revizuirea remediilor Moskitol pentru căpușe

Vară! Nu există scăpare de țânțari Și nu există „DEETA” în magazine - Donatorii sunt onorați cu noi.

piesa grupului "Zoo" "Summer"

Firma rusă „Biogard” își comercializează linia de produse sub denumirea „Mosquitall”. Compania în sine este specializată în fabricarea de produse cosmetice, parfumerie, detergenți și alte produse bazate pe chimie..

Astăzi pe rafturi puteți găsi trei produse Mosquitol din căpușe: spray MOSQUITALL "Protecție împotriva căpușelor", aerosol MOSQUITALL "Protecție împotriva căpușelor" și aerosol MOSQUITALL "Protecție delicată pentru copii".

NumeStructuraSubstanta activaContraindicațiiReacții adverse posibileBeneficiiMomentul acțiunii de protecție
Pulverizează „Anti-căpușe” în sălbăticieAlphacypermetrin 0,23%, dietiltoluamidă 15%, mai puțin de 5% acid citric, parfum, propilen glicol, mai mult de 30% alcool izopropilicDEET 15%, alfacypermetrin 0,23%Copii sub 14 ani, hipersensibilitateReactii alergice
 1. Dublă acțiune activă: ucide căpușele de pădure și taiga, respinge țânțarii.
 2. Nu lasă urme pe haine și echipamente.
 3. Protecție de lungă durată.
 4. Eficacitatea produsului este confirmată - Institutul de Cercetare pentru Dezinfectologie.
Până la 20 de zile
Aerosol „Protecție împotriva căpușelor” în sălbăticieAlfa-cipermetrină 0,2%, dietiltoluamidă 7,0%, trietilen glicol, alcool etilic denaturat 62,6%, parfum, combustibil hidrocarbonat - butan, izobutan, propan.DEET 7,0%, alfacypermetrin 0,2%Copii sub 14 ani, hipersensibilitateReactii alergice
 1. Dublă acțiune activă: ucide căpușele de pădure și taiga, respinge țânțarii.
 2. Nu lasă urme pe haine și echipamente.
 3. Protecție de lungă durată.
 4. Eficacitatea produsului este confirmată - Institutul de Cercetare pentru Dezinfectologie.
Până la 15 zile
Aerosol "Protecție delicată pentru copii"Dietiltoluamidă 7,5%, alfa -permetrină 0,2%- < 5>DEET 7,5%, alfacypermetrin 0,2%Copii sub 2 ani, hipersensibilitateReactii alergice
 1. Produs modern 2 în 1: protejează împotriva căpușelor și țânțarilor.
 2. Cel mai sigur remediu.
 3. O formulă activă cu ingrediente moderne.
 4. Design de ambalaj farmacologic cu navigare ușoară pe principalele caracteristici ale produsului - pictograme în partea din față.
Până la 15 zile de la căpușe și 10 zile de la țânțari

Caracteristicile alegerii remediului Moskitol împotriva căpușelor pentru femeile gravide, mamele care alăptează și bebelușii

Infecțiile transmise prin mușcătura de căpușă amenință sănătatea unei femei însărcinate și a copilului ei - una dintre numeroasele complicații poate fi avortul spontan. Prin urmare, este important să găsiți un agent anti-căpușe eficient și sigur pentru ambele..

În ceea ce privește mamele care alăptează și bebelușii lor, se poate spune cu exactitate că nu există riscul transmiterii unei infecții bacteriene cu laptele matern unui copil.. Agenții cauzali ai infecțiilor bacteriene transmise prin căpușe - boala Lyme, anaplasmoza, ehrlichioza - ajung la o persoană numai prin mușcătura de căpușă.

În același timp, cu encefalita virală transmisă de căpușe, imaginea este mai puțin pozitivă. Potrivit Centrelor SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, în acest caz, este posibil ca un copil să primească bacterii în laptele matern. Prin urmare, specialistul în boli infecțioase decide asupra necesității de a opri alăptarea..

Ca urmare, este foarte important să găsiți un medicament împotriva paraziților care să fie sigur și eficient pentru copil. De exemplu, există mame care pulverizează copii cu repelenți pe bază de uleiuri esențiale pentru a respinge căpușele. Ceea ce este absolut inutil în raport cu căpușele.

Cu toate acestea, nu este permis să vă pulverizați pe dumneavoastră și copiii cu droguri împotriva mușcăturilor de țânțari în speranța de a speria căpușele. O căpușă expusă la un medicament anti-țânțari devine supraexcitată. Și acum parazitul nu se târăște peste corpul uman calm și măsurat, în timp ce încearcă să găsească un loc mai bun și oferă persoanei șansa să-l găsească și să-l scuture. O insectă agitată se atașează de corp în orice loc din apropiere și moare în interior, provocând daune corpului copilului.

Cel mai sigur și mai fiabil tratament anti-căpușe - un medicament profesional, special formulat. Este important să rețineți că repelenții pentru căpușe nu trebuie pulverizați pe piele - pot fi tratați numai cu echipamente.. Pur și simplu nu este încă inventat pentru a proteja împotriva căpușelor preparate care ar deveni absolut inofensive în contact cu pielea umană.. Dar dacă un copil, o femeie însărcinată sau care alăptează are încă nevoie de protecție împotriva căpușelor prin pulverizarea hainelor cu un țânțar, atunci alți membri ai familiei ar trebui să trateze lucrurile pentru ei, pentru a evita inhalarea componentelor dăunătoare.

Atunci când alegeți repelenți împotriva căpușelor, este important să vă concentrați asupra vârstei copilului, să studiați cu atenție instrucțiunile și compoziția de pe ambalaj. Dar chiar dacă aceste reguli sunt respectate, nu există nicio garanție că bebelușul nu va avea complicații de la acest medicament foarte protector..

Conform recomandărilor internaționale, atunci când alegeți un antifurt pentru copii, este preferabil să vă opriți la produse cu un conținut DEET de 30-50%. Dar, cu 20% DEET, medicamentele sunt considerate eficiente numai împotriva țânțarilor, dar nu și împotriva căpușelor și cu un conținut de DEET de 50% sau mai mult, sunt foarte dăunătoare copiilor.

Diferenți producători indică pe etichetă posibilitatea utilizării de repelenți, inclusiv DEET, pentru a proteja bebelușii de la două luni, precum și pentru femeile însărcinate și mamele care alăptează, deoarece pentru ele au fost dezvoltate produse cu o concentrație redusă de substanță activă.. Pediatrii, pe de altă parte, recomandă cu tărie utilizarea medicamentelor anti-căpușe pentru copii - în ciuda reclamei producătorilor, medicamentele anti-căpușe pentru copii sunt încă foarte toxice. Potrivit medicilor, numai precauția părinților va ajuta la protejarea unui copil de până la trei ani de mușcăturile de căpușe. Într-adevăr, înainte de supt, parazitul se târăște pe tot corpul pentru o lungă perioadă de timp, încercând să găsească cel mai confortabil loc pentru el însuși. De aceea, cu examinarea regulată a copilului în natură, problemele pot fi evitate..

Brandul Moskitol a creat în linia sa un aerosol din seria Gentle Protection for Children adecvat pentru protejarea copiilor de țânțari și căpușe. Cu toate acestea, dacă luăm în considerare opiniile experților cu privire la conținutul substanței active din acest preparat, se dovedește că este absolut inutil împotriva căpușelor. Deși unii părinți susțin că remediul respinge de fapt căpușele. Aici toată lumea trebuie să ia o decizie independentă..

De exemplu, autorul acestui articol a trecut prin multe produse de protecție împotriva căpușelor. Unii dintre ei au ajutat, dar mai târziu a devenit dificil să-i găsești pe tejghea, alți respingători erau neputincioși împotriva căpușelor, deși producătorul a garantat un rezultat excelent. Ca urmare, timp de două sezoane, „Protecția delicată pentru copii” a țânțarilor a fost utilizată împotriva țânțarilor și căpușelor pentru a proteja întreaga familie. Faptul este că trebuie să călătoresc adesea cu copiii în sat - pentru a ajuta la prepararea ierbii, pentru a culege ciuperci. Prin urmare, costumele strâmte și unele mijloace de protecție împotriva fraierilor sunt întotdeauna pregătite în avans. Hainele copiilor și adulților sunt întotdeauna pulverizate conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Gulerele, manșetele și pălăriile trebuie prelucrate. Ei bine, până acum nu a fost găsită nici o bifă. Cu toate acestea, după 2-3 ore de a fi pe stradă, procedura de prelucrare a mansetelor de pe pantaloni a fost repetată pentru fidelitate. Între timp, produsul miroase destul de frumos și chiar și atunci când lucrezi în grădină, se folosește Moskitol. Căpușele sau țânțarii nu deranjează adulții sau copiii. Chiar și în zona în care se află satul, există o mulțime de mușcături mușcătoare, care zboară pur și simplu în nori seara. Așadar, împotriva acestor insecte Tânțarul de la țânțari și căpușe „Protecție delicată pentru copii” este absolut neputincios. Cu toate acestea, producătorul nu promite acest lucru. Lucrurile după o călătorie într-o pungă de plastic, desigur, nu sunt îndepărtate, ci spălate și procesate din nou înainte de următoarea ieșire. Din experiența personală, a devenit clar că, pentru a găsi un remediu adecvat pentru căpușe, trebuie să încercați mai multe opțiuni. Unele dintre acestea s-ar putea să nu fie deloc potrivite pentru dvs., în timp ce altele vă vor îndeplini imediat toate așteptările.

Recenzii

Dezvoltatorii mărcii Moskitol au făcut o treabă bună și au făcut pregătiri eficiente pentru căpușe. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți că oricât de bun este aerosolul sau spray-ul împotriva căpușelor, o protecție fiabilă împotriva acestui pericol de sânge poate fi creată numai în combinație cu echipamente special selectate. Protejați-vă și pe cei dragi de paraziți și relaxați-vă în timpul liber.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Țânțarul de căpușe: protejează, prin urmare nu mușcă