Invisible killer: cum să distrugi ploșnițele folosind instrumente gett

Apariția petelor de sânge maro pe pat, somn agitat, urme de mușcături, mâncărime și umflături. Dacă ți se întâmplă toate acestea, înseamnă că ploșnițele sunt în casă. Și, deși acestea sunt cele mai inofensive dintre insectele domestice și nu tolerează bolile infecțioase, vecinătatea lor nu va aduce plăcere nimănui. A fost foarte greu să scapi de ploșnițe până când a apărut o nouă generație de droguri. Una dintre ele este Get.

Ce este remediul Geth și cum funcționează

Get este un agent de control al insectelor de nouă generație. Este un insecticid care ucide insectele, nu le respinge. Eficiența și siguranța ridicate determină otrăvirea la cerere, în ciuda prețului ridicat.

Linia de produse Geth

Medicamentul este disponibil în trei forme:

 1. Obțineți total (Obțineți total) - mijloc de acțiune prelungită, activ până la 180 de zile. Disponibil într-o sticlă albă opacă de 100 ml.
 2. Get Express (Get Express) este conceput pentru distrugerea instantanee a insectelor, este activ timp de 30-60 de zile. Forma de eliberare - o sticlă de culoare maro închis, cu o capacitate de 50 ml.
 3. Uscați-vă (Uscați-vă) - formă solidă, uneori se mai numește și săpun. Folosit ca ajutor în manipularea lichidelor.
Conducător Geth

Linia Geth este reprezentată de două concentrate și un produs solid

În plus, sunt disponibile kituri de Get Total, mănuși de protecție și o mască..

Compoziția preparatului

Instrumentul este un concentrat sub formă de suspensie, în care substanța activă este închisă în microcapsule lipidice. Această tehnologie face medicamentul sigur și permite otrăvii să rămână în stare de funcționare pentru o lungă perioadă de timp..

Concentrația insecticidului este scăzută, doar 5% în Get Total, ceea ce nu reduce eficacitatea acestuia, ci crește siguranța. În plus față de otravă și lipide, produsul conține alcooli și parfum citric cu un ușor miros de portocală.

Substanțe active și acțiunea lor

Clorpirifosul - substanța activă a Get Total, este o otravă a nervilor toxici. Trecând prin căile respiratorii în corpul insectei, aceasta afectează sistemul nervos, blocând transmisia impulsurilor nervoase între celule. Ca urmare, insecta este paralizată în căile respiratorii și moare.

Substanța activă a Get Express este lambda-cialotrina - o otravă instantanee. Spre deosebire de clorpirifos, este inutil împotriva ouălor, acțiunea sa este limitată la 1-2 luni.

Siguranță

Unul dintre avantajele instrumentului este siguranța acestuia.. Otrava este fatală pentru insecte, dar netoxică pentru oameni și animale cu sânge cald. Cu toate acestea, este periculos pentru pești, reptile și alte sânge rece.

Coaja lipidică a capsulelor le protejează de distrugere sub influența apei, a aerului și a soarelui și le face sigure pentru oameni - chiar dacă înghițiți produsul în mod accidental, acesta va ieși în mod natural fără a provoca vătămări..

După ce apa se usucă, capsulele reprezintă cea mai mică clasă de pericol - a patra, care corespunde toxicității sării de masă. Compoziția nu conține acetonă sau metanol periculos pentru oameni și nu are un miros înțepător. Este permis să fie utilizat chiar și în instituțiile medicale și pentru copii..

Durata acțiunii

Tehnologia microcapsulelor permite otrăvirii Get Total să rămână la suprafață și să rămână activă timp de până la șase luni. În încăperile cu umiditate și temperatură ridicate (baie), această perioadă este redusă la 2-3 luni. Get Express are o durată mai scurtă, doar 1-2 luni.

Puritate

Toate componentele preparatului sunt curățate, compoziția nu conține substanțe agresive. Prin urmare, concentratul diluat poate fi aplicat în siguranță pe tapet, mobilier, pereți - nu vor exista urme.

Eficienţă

Abilitățile de adaptare ale ploșnițelor la otrăvuri sunt uimitoare. Reaplicarea medicamentului cu același ingredient activ este ineficientă, deoarece insectele dezvoltă imunitate la acesta. Cele mai bune rezultate vor fi aduse de un efect complex cu utilizarea secvențială a două sau mai multe medicamente cu substanțe active din grupuri diferite.

Pentru controlul reușit al insectelor, utilizați atât concentrate Get-Express, cât și concentrate totale și mai întâi un medicament cu acțiune instantanee, apoi unul prelungit. Primul va ucide insectele vizibile, al doilea va acționa treptat, distrugând indivizii nou eclozați.

Eliminarea completă a insectelor poate fi realizată prin tratarea repetată a camerei cu substanțe active din diferite grupuri cu un interval de până la 28 de zile.

Geth acționează și asupra ouălor, dar numai atunci când otravă le lovește direct. Încercați să găsiți și să pulverizați toate cuiburile pentru a preveni eclozarea insectelor din ambreiaj. Nu este ușor să faceți acest lucru; nu puteți dezasambla întregul apartament cărămidă cu cărămidă. În acest caz, microcapsulele vor ajuta, distrugând o nouă generație după naștere..

Important! Plosnitele nu sunt insecte sociale, nu se transmite otravă de la un individ infectat la rude.

Plosnita și ouăle

Geth distruge nu numai insectele adulte, ci și ouăle lor

În plus, tratamentul localului va ajuta la evitarea reinfecției pe toată durata produsului. Dar pentru aceasta nu poate fi spălat.

Tabel al eficacității insecticidelor cu substanța activă clorpirifos

Un drogProcentul de substanță activăAprobat pentru uz casnicMirosMarca de eficiență
Averfos48Nuputernicamenda
Obțineți Total5daNufoarte bine
Dobrokhim Micro25daNu-
Xulat S-2525NuNuamenda
Sinuzan48Nuputernicbun dar foarte înțepător
Chlorpyrimark48Nuputernic-
Extermin-FzecedaNuamenda

Potrivit profesioniștilor, produsele microîncapsulate sunt cel mai bine utilizate pentru reprocesare.

Video: caracteristici și beneficii ale Get Total

Procedura de procesare a localurilor

Înainte de procesare, determinați cantitatea necesară de medicament. 1 sticlă Get Total este suficientă pentru o cameră de 20-22 mp.

 1. Începeți cu o curățare generală pentru a identifica cuiburi și bug-uri..
  Congestia ploșnițelor

  Este important să identificați locurile în care se acumulează ploșnițe

 2. Scoateți oamenii și animalele din cameră în timp ce produsul este procesat și uscat. Scoateți acvariul sau acoperiți-l cu folie de protecție.
 3. Pregătiți o sticlă de pulverizare și un recipient adecvat în care puteți măsura cantitatea necesară de apă. Diluați concentratul în proporțiile indicate în instrucțiunile de preparare.
  Creșterea Geth

  Se toarnă concentratul în apă și se amestecă

 4. Protejați sistemul respirator cu o mască și protejați-vă mâinile cu mănuși.
  Set de combatere a dăunătorilor

  Trusa de procesare necesară include și echipament de protecție

 5. Agitați flaconul, apoi deschideți capacul.
 6. Se amestecă emulsia cu apă și se toarnă într-o sticlă de pulverizare.
 7. Pulverizați toate zonele posibile de congestie a insectelor:
 8. crăpături în podea și pereți-
  Pulverizarea sloturilor

  Tratează toate fisurile

 9. plinte de podea și tavan-
  Plinte de plinte

  Tratați plinte de podea și tavan

 10. tapet plecat;
 11. stâlpi de ușă;
 12. puncte de montare pentru prize și lămpi;
 13. intrări ascendente și conducte;
 14. partea din spate a mobilierului;
 15. fundul, îmbinările cadrului și punctele de fixare a tapițeriei-
  Pulverizarea mobilierului tapițat

  Tratați mobilierul tapițat

 16. suprafețele inferioare și laterale ale saltelelor-
  Prelucrarea patului

  Plopii de pat adoră în special să se așeze în locurile de dormit.

 17. covoare și covoare;
 18. picturi și oglinzi;
 19. partea din spate a electrocasnicelor.
 20. Important! Înainte de a procesa echipamentul, deconectați dispozitivele de la sursa de alimentare și nu le conectați la priză până când nu sunt complet uscate..

 21. Așteptați până când soluția este complet uscată (după aproximativ 8 ore), ventilați camera.
 22. Ștergeți suprafețele în care sunteți permanent în contact cu apă cu săpun.
 23. Spălați perdelele, cuverturile de pat și alte materiale textile la o temperatură nu mai mică de 60C, bug-urile mor la + 500C.
 24. Sigilați toate golurile în care pot pătrunde insectele, strângeți deschiderile de ventilație cu plasă.
 25. Efectuați curățenia după 2 săptămâni, când camera este complet eliberată de oaspeții neinvitați. Încercați să nu spălați produsele rămase.
 26. Pentru a obține rezultatul, repetați tratamentul după 3-4 săptămâni.

Instrucțiuni video despre utilizarea drogului Obțineți pentru distrugerea ploșnițelor

Important! Înainte de a procesa echipamentul, deconectați dispozitivele de la sursa de alimentare și nu le conectați la priză până când nu sunt complet uscate..

Utilizați Get Total și Express. Acest lucru va asigura distrugerea rapidă a adulților și un impact îndelungat asupra întregii populații, inclusiv a ouălor.. Ambele produse au substanțe active diferite, ceea ce va ajuta la excluderea adaptării insectelor la una dintre ele..

Pentru suprafețele care se tem de umezeală, este destinat săpunul creion Goeth. Tratați lemnul, tencuiala, văruirea, țesătura și alte suprafețe absorbante cu acesta, acest lucru le va ajuta să le protejați de deformare.. Agentul solid este utilizat în plus față de lichid.

Sfat! În plus față de aspersor, puteți utiliza o rolă sau o perie pentru prelucrare.

Precauții

În forma sa pură, clorpirifosul este o substanță foarte toxică și are o a doua clasă de pericol pentru oameni. Dar în preparatele Geth, este izolat de o membrană lipidică și este practic inofensiv. Cu toate acestea, atunci când lucrați cu acesta, trebuie să respectați regulile de siguranță:

 1. Purtați mănuși și scut facial.
 2. Nu lăsați produsul să intre în contact cu membranele mucoase și zonele deschise ale corpului.
 3. Utilizați medicamentul numai diluat.
 4. Nu lăsați concentratul în locuri accesibile copiilor și animalelor.
 5. Medicamentul nu trebuie pulverizat pe lenjerie și haine. Spălați lucrurile murdare.
 6. În caz de contact cu pielea sau mucoasele, spălați imediat cu multă apă.
 7. O substanță înghițită accidental este excretată în mod natural în urină și fecale. Pentru a preveni otrăvirea, luați câteva tablete de cărbune activ.
 8. Dacă apar semne de otrăvire: dureri abdominale, scăderea vederii, beți 2 pahare cu soluție de sodiu 2% pentru a induce vărsăturile. Apoi consultați-vă medicul.
 9. Dacă există semne de iritație pe piele sau mucoase, consultați un medic.
 10. Dacă există semne de iritare a căilor respiratorii, petreceți cel puțin două ore în aer curat și ventilați zona.
 11. Medicamentul este dăunător doar peștilor, reptilelor și reptilelor. Animalele cu sânge rece trebuie să găsească un adăpost temporar în timpul luptei împotriva ploșnițelor.
 12. Există pericol pentru peștii de acvariu în timpul procesării. Acoperiți acvariul cu plastic pentru a preveni pătrunderea toxinei în apă.

Important! Pentru medicamentele cu sânge cald nu sunt toxice! Semnele de iritare sunt improbabile.

Recenzii privind utilizarea preparatelor Geth pentru distrugerea ploșnițelor

Plosnitele sunt un adversar puternic și a scăpa de el nu este atât de ușor. Înarmează-te cu răbdare și hotărâre, examinează meticulos fiecare colț al apartamentului pentru a identifica cuiburile de dăunători și distruge inamicul din vizuina lui, folosește mai multe droguri cu otrăvuri din diferite grupuri succesiv. Și apoi insectele enervante nu te vor deranja noaptea.

Distribuie pe rețelele de socializare:
Așa arată
» » Invisible killer: cum să distrugi ploșnițele folosind instrumente gett